1. Lane Staley (тъмносиньо Браво ) освен това ще съм с червена шапка... Пежо2. ilkor (светлосиньо Браво)3. kilar ( тъмно синя Мареа )4. GTipo (сребристо Типо)5. mme (сиво-виолетово Bravo)6. maiska (сребриста Брава - метализе Mr. Green )7. ju (сребристо Браво)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма за 22 Март Велико Търново
Collapse
X
-
Кметът на В.Търново отмени празника на градаКметът на Велико Търново отмени всички прояви, с които градът утре трябваше да отбележи своя празник, информира БНР.Поводът е станалият днес инцидент, при който загинаха двама души.Припомняме, трима работници бяха затиснати при срутване на земна маса в изкоп на строеж.Двамата загинали и третият оцелял вероятно са от района на Котел. Имената им все още не са известни.Спасеният след три часово изриване на земната маса е изведен единият работник. Той е на около 20 години, настанен е в болница.Телата на двамата загинали все още не са извадени.Източник: http://news.ibox.bg/news/id_1790306878Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
///// написа:ИДВААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААМ!
Коментар
-
stenli написа:Като пристигнете в Търново звънкайте, утре като никога почивам и може да се видим и през деня пожелавам ви безаварийно пътуване и един съвет за Арбанаси не тръгвайте да минавате през града ако искате мога да ви посрещна на входа на града и да ви прекарам по обиколен път който ще е ненатоварен а гледката от него си е супер. 0889 210 663 Станислав .
Коментар
-
ilkor написа:stenli написа:Като пристигнете в Търново звънкайте, утре като никога почивам и може да се видим и през деня пожелавам ви безаварийно пътуване и един съвет за Арбанаси не тръгвайте да минавате през града ако искате мога да ви посрещна на входа на града и да ви прекарам по обиколен път който ще е ненатоварен а гледката от него си е супер. 0889 210 663 Станислав .Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
За съжаление празник няма да има точно кмета е единия от най-отговорните за този инцидент защото благодарение на него се стигна до това безобразно строителство в града въпросното място на инцидента е на няколко десетки метра от община В.търново и ако сградата която е подкопана рухне ще има тухли до общината. Да не подхващам темата за строителството и за отговорността на някои "другари" в общината че ще стане дълга и широка. А относно маршрута имам идея за съвсем друг път който е доста по интересен от магистралата - край гарата, университета, царевец, асенова махала и арбанаси.
Коментар
-
1. Lane Staley (тъмносиньо Браво ) освен това ще съм с червена шапка... Пежо 2. ilkor (светлосиньо Браво) 3. kilar ( тъмно синя Мареа ) 4. GTipo (сребристо Типо) 5. mme (сиво-виолетово Bravo) 6. maiska (сребриста Брава - метализе Mr. Green ) 7. ju (сребристо Браво)8. Pinky & Pecho (едно Купе с цвят червен)Yellow_Flash_Colorz_PDT_15ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Нищо изненадващо от мазния ни чичко кмет. Явно е завладян от популизъм - да не кажат нещо хората след неотдавнашната случка с 3-ти март. Какво общо имат гражданите и гостите на Велико Търново с инцидент на незаконен строеж с нелегални работници, които на всичкото отгоре не са и оттук, че да бъдат наказани с липсата на тържества. Всекидневно някъде някой загива - било то в катастрофи или по нещастно стечение на обстоятелствата. По тази логика трябва да живеем в постоянен траур.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Нищо изненадващо от мазния ни чичко кмет. Явно е завладян от популизъм - да не кажат нещо хората след неотдавнашната случка с 3-ти март. Какво общо имат гражданите и гостите на Велико Търново с инцидент на незаконен строеж с нелегални работници, които на всичкото отгоре не са и оттук, че да бъдат наказани с липсата на тържества. Всекидневно някъде някой загива - било то в катастрофи или по нещастно стечение на обстоятелствата. По тази логика трябва да живеем в постоянен траур.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
stenli написа:За съжаление празник няма да има точно кмета е единия от най-отговорните за този инцидент защото благодарение на него се стигна до това безобразно строителство в града въпросното място на инцидента е на няколко десетки метра от община В.търново и ако сградата която е подкопана рухне ще има тухли до общината. Да не подхващам темата за строителството и за отговорността на някои "другари" в общината че ще стане дълга и широка. А относно маршрута имам идея за съвсем друг път който е доста по интересен от магистралата - край гарата, университета, царевец, асенова махала и арбанаси.
Коментар
-
Колеги, нека който има да вземе един обръщач от стерео жак за слушалки (малък) към стерео чинч, че не мога да си намеря моя.Ако се наложи да си пускаме муика от моя компютър към някой усилвател.Цял ден го търся, да бях минал да си купя нов, мамка му...Иначе съжалявам че няма да видим празника, но съм съгласен е че важно да се уважи смъртта на хората...Нека почиват в мир!А аз от Хасково откъде да мина за Арбанаси като вляза в Търново?Мътна Индия ми е - ама с питане и до Цариград се стига!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар