Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Програма за 22 Март Велико Търново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, аз няма да мога да пътувам с групата в 9:00ч., съжалявам Предполагам, че някъде около 15:00-16:00ч. ще мога да тръгна и ще пристигна за манджорното

Коментар

Kuku написа:
      Колеги, аз няма да мога да пътувам с групата в 9:00ч., съжалявам Предполагам, че някъде около 15:00-16:00ч. ще мога да тръгна и ще пристигна за манджорното
      Жалко.Нека да се преброим кои сме за 9 часа.1. Lane Staley
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Добавям се в списъка за тъгване от София.Срещата е утре в 9 часа бензиностанция ОМV на Ботвеградско шосе1. Lane Staley2. ilkor (светлосиньо Браво)

Коментар

1. Lane Staley2. ilkor (светлосиньо Браво)3. kilar ( тъмно синя Мареа )
          Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
          Трезвен ТУК не пиша!
          Un Italiano Vero

Коментар

1. Lane Staley (тъмносиньо Браво ) освен това ще съм с червена шапка... Пежо 2. ilkor (светлосиньо Браво)3. kilar ( тъмно синя Мареа )
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Е, може ли такова нещо? Вместо пак да е червена, ама Ферари... :D
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Като гледам оная същата камера, не е зле времето в Търново. Поне не вали
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                  Като гледам оная същата камера, не е зле времето в Търново. Поне не вали
                  Спокойно колеги, бай ви Минчо Празников за утре е предвидил 15 градуса и слънчево време във ВТ, което ще рече чудесно мартенско(женско) време :D
                  Punto SX 1.1 55

Коментар

1. Lane Staley (тъмносиньо Браво ) освен това ще съм с червена шапка... Пежо 2. ilkor (светлосиньо Браво)3. kilar ( тъмно синя Мареа )4. GTipo (сребристо Типо)
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

1. Lane Staley (тъмносиньо Браво ) освен това ще съм с червена шапка... Пежо 2. ilkor (светлосиньо Браво) 3. kilar ( тъмно синя Мареа ) 4. GTipo (сребристо Типо)5. mme (сиво-виолетово Bravo)Възможно е да дойде и един колега от службата с черно Bravo?
                      Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

ИДВААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААМ! И аз идвам пичове! Баси! Много се вълнувам! Пък ако ще не дъжд и сняг, ами и оранжеви жаби да завалят, пак идвам!

Коментар

1. Lane Staley (тъмносиньо Браво ) освен това ще съм с червена шапка... Пежо Срам, срам...

Коментар

1. Lane Staley (тъмносиньо Браво ) освен това ще съм с червена шапка... Пежо 2. ilkor (светлосиньо Браво) 3. kilar ( тъмно синя Мареа ) 4. GTipo (сребристо Типо) 5. mme (сиво-виолетово Bravo) 6. maiska (сребриста Брава - метализе )

Коментар

Като пристигнете в Търново звънкайте, утре като никога почивам и може да се видим и през деня пожелавам ви безаварийно пътуване и един съвет за Арбанаси не тръгвайте да минавате през града ако искате мога да ви посрещна на входа на града и да ви прекарам по обиколен път който ще е ненатоварен а гледката от него си е супер. 0889 210 663 Станислав .

Коментар

Прокрадва се информация, че утре тържествата ще бъдат отменени, заради двамата загинали работници на строежа. Но сега вече е късно и утре ще се разбере доколко и как ще се празнува.
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X