Колеги, аз няма да мога да пътувам с групата в 9:00ч., съжалявам Предполагам, че някъде около 15:00-16:00ч. ще мога да тръгна и ще пристигна за манджорното
Колеги, аз няма да мога да пътувам с групата в 9:00ч., съжалявам Предполагам, че някъде около 15:00-16:00ч. ще мога да тръгна и ще пристигна за манджорното
Жалко.Нека да се преброим кои сме за 9 часа.1. Lane Staley
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Като гледам оная същата камера, не е зле времето в Търново. Поне не вали
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
1. Lane Staley (тъмносиньо Браво ) освен това ще съм с червена шапка... Пежо 2. ilkor (светлосиньо Браво) 3. kilar ( тъмно синя Мареа ) 4. GTipo (сребристо Типо)5. mme (сиво-виолетово Bravo)Възможно е да дойде и един колега от службата с черно Bravo?
ИДВААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААМ! И аз идвам пичове! Баси! Много се вълнувам! Пък ако ще не дъжд и сняг, ами и оранжеви жаби да завалят, пак идвам!
Като пристигнете в Търново звънкайте, утре като никога почивам и може да се видим и през деня пожелавам ви безаварийно пътуване и един съвет за Арбанаси не тръгвайте да минавате през града ако искате мога да ви посрещна на входа на града и да ви прекарам по обиколен път който ще е ненатоварен а гледката от него си е супер. 0889 210 663 Станислав .
Прокрадва се информация, че утре тържествата ще бъдат отменени, заради двамата загинали работници на строежа. Но сега вече е късно и утре ще се разбере доколко и как ще се празнува.
Коментар