Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма за 22 Март Велико Търново
Collapse
X
-
Tornado написа:Yavor написа:Хаинбоаз май не бил толкова зле.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Tornado написа:Yavor написа:Хаинбоаз май не бил толкова зле.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
maiska
Mindzu написа:maiska написа:Еееей, жалко.... тъкмо се бях навила да се пробвам
Коментар
-
Yavor написа:Lane Staley написа:Tornado написа:Yavor написа:Хаинбоаз май не бил толкова зле.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Явор Митев
Имам едно предложение....вчера умувах как ще става разпределението на капарото и остатъка, който ще трябва да платите за стаите си. И понеже мисля, че ще бъде много сложно, реших че май ще бъде най-добре да си платите на управата пълната сума за стаите, пък аз после ще си взема капарото от тях като цяла сума...иначе не знам как ще се оправим.Притеснявам се обаче за времето...тук в София вали сняг и е студ, дано времето се оправи до тогава...
Коментар
-
Авео написа:Имам едно предложение....вчера умувах как ще става разпределението на капарото и остатъка, който ще трябва да платите за стаите си. И понеже мисля, че ще бъде много сложно, реших че май ще бъде най-добре да си платите на управата пълната сума за стаите, пък аз после ще си взема капарото от тях като цяла сума...иначе не знам как ще се оправим.Притеснявам се обаче за времето...тук в София вали сняг и е студ, дано времето се оправи до тогава...Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Абе не се плашете, за всички ще има ракия - а накойто му е студено - може и греяна да му я направим.Най-много ако е шибано времето "Звук и светлина" да няма възможността да се покаже пред нас... В Хасково засега е леко облачмо, но започна да застудява и май идат софииските виелици.А относно пътуването - оказа се че в събота сутрин сме на детски рожден ден попътно в Димитровград - ще се отбием за час-два между 10 и 12 и тогава продължаваме за Търново, така че не искам да правя никакви уговорки, за да не се наложи някой да ме чака (това беше за Tornado и Immortal). Както исках в 12-13часа да съм на Арбанаси - на ви сега - пак ще съм последен... Ама с това мое име съм свикнал деAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ilkor написа:Времето там май доста по различно. Ето една снимка от Уеб камера. Вижда се че вали дъжд но слаб ..Не е както в София
Коментар
-
Mindzu написа:ilkor написа:Времето там май доста по различно. Ето една снимка от Уеб камера. Вижда се че вали дъжд но слаб ..Не е както в Софияlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар