Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Програма за 22 Март Велико Търново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    Хаинбоаз май не бил толкова зле.
    Не е зле ли питай мен какво ми беше във вторник като минах от там.Страшна работа е ,а на Вонеща вода имах чувството ,че картера ми ще остане завинаги там.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Yavor написа:
      Не е зле ли питай мен какво ми беше във вторник като минах от там.Страшна работа е ,а на Вонеща вода имах чувството ,че картера ми ще остане завинаги там.
      Не минавай оттам. Кошмарно е. Аз го описах в раздела Пътна Обстановка.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
        Tornado написа:
        Yavor написа:
        Благодаря - ще си карам през Шипка.Поне си я знам отлично и в събота вероятно няма да е много натоварена, ама с този празник на Търново - знае ли човек.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Mindzu написа:
          maiska написа:
          Еееей, жалко.... тъкмо се бях навила да се пробвам
          Ами ела може да те набутам с моя ред да скочиш и ти или ако искаш регистрирай се на този е-майл, пък после може и да не скачаш. Поне знаеш че имаш място. adrenalin@bungy.bg - за всеки желаещ!
          Вече си имам номерче Малко е странно с номер 222 да скачаш на 22-ри ама какво да се прави....Ей, да стискате палци....

Коментар

Yavor написа:
            Lane Staley написа:
            Tornado написа:
            Yavor написа:
            Благодаря - ще си карам през Шипка.Поне си я знам отлично и в събота вероятно няма да е много натоварена, ама с този празник на Търново - знае ли човек.
            Маршрута така или иначе ти е през Казанлък и може да се водим ако не си тръгна нагоре още в петък.Ще пиша ако остане за събота.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Официална програма за празника на Велико Търново.Източник: Dariknews.bg22 МАРТ, събота:7.30 ч., църква ,,Св. 40 мъченици
              Punto SX 1.1 55

Коментар

Карта на местоположението на хотела

Коментар

Имам едно предложение....вчера умувах как ще става разпределението на капарото и остатъка, който ще трябва да платите за стаите си. И понеже мисля, че ще бъде много сложно, реших че май ще бъде най-добре да си платите на управата пълната сума за стаите, пък аз после ще си взема капарото от тях като цяла сума...иначе не знам как ще се оправим.Притеснявам се обаче за времето...тук в София вали сняг и е студ, дано времето се оправи до тогава...

Коментар

Авео написа:
                    Имам едно предложение....вчера умувах как ще става разпределението на капарото и остатъка, който ще трябва да платите за стаите си. И понеже мисля, че ще бъде много сложно, реших че май ще бъде най-добре да си платите на управата пълната сума за стаите, пък аз после ще си взема капарото от тях като цяла сума...иначе не знам как ще се оправим.Притеснявам се обаче за времето...тук в София вали сняг и е студ, дано времето се оправи до тогава...
                    15 градуса според прогнозите Явка, и слънчево време. Мисля че бива. Иначе и тука прехвръква снежец но март месец е, бързо ще смени фасона :D
                    Punto SX 1.1 55

Коментар

Времето там май доста по различно. Ето една снимка от Уеб камера. Вижда се че вали дъжд но слаб ..Не е както в София
                      Прикачени файлове

Коментар

В Ямбол засега е слънчево, с изгледи да се заоблачава. В офиса при отворена врата на терасата седя по къс ръкав и не ми е студено. КОлкото и да застуди, дават го днес и утре, от петък пак започва затопляне, така че...

Коментар

Абе не се плашете, за всички ще има ракия - а накойто му е студено - може и греяна да му я направим.Най-много ако е шибано времето "Звук и светлина" да няма възможността да се покаже пред нас... В Хасково засега е леко облачмо, но започна да застудява и май идат софииските виелици.А относно пътуването - оказа се че в събота сутрин сме на детски рожден ден попътно в Димитровград - ще се отбием за час-два между 10 и 12 и тогава продължаваме за Търново, така че не искам да правя никакви уговорки, за да не се наложи някой да ме чака (това беше за Tornado и Immortal). Както исках в 12-13часа да съм на Арбанаси - на ви сега - пак ще съм последен... Ама с това мое име съм свикнал де
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ilkor написа:
                            Времето там май доста по различно. Ето една снимка от Уеб камера. Вижда се че вали дъжд но слаб ..Не е както в София
                            Аз нямам камера, но инфото ти е старо. Положението е същото, както е на 2та снимка. На 22ри го дават да вали, дъжд или сняг ще се разбере на 22ри. Но винаги вали на 22ри. Закон е!

Коментар

Mindzu написа:
                              ilkor написа:
                              Аз нямам камера, но инфото ти е старо. Положението е същото, както е на 2та снимка. На 22ри го дават да вали, дъжд или сняг ще се разбере на 22ри. Но винаги вали на 22ри. Закон е!
                              Аз пък за 4 години студентство май не си спомням да е валяло. И 3ти курс ( 2001 ) със сигурност си спомням, че беше страхотно време.Дано тази година да е като от моите спомени :D
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ако успея да регистрирам Делтата в петък - в събота съм с нея да се изфукам Иначе - с баба Темпра.Ще мина през Котел и Омуртаг - от там е ми е по-близо с 20 км, отколкото през Шипка...Yavor ако има някой забутан стикер - да ми носи, плс - да стикеросаме и Ланчата.

Коментар

Working...
                                X