Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма за 22 Март Велико Търново
Collapse
X
-
Аз съдя по леглата - 23 запазени легла за 21 възрастни и 2 деца.Няма нужда да правим магарий, само защото не съм видял темата по-рано Все тая - може да се разходя през деня и да погледам шоуто вечерта, пък после да се прибера, ще видим... Ако от някъде, случаааайно изникне някое местенце - пишете ме Ако няма - здраве да е!
Коментар
-
Kuku написа:Значи няма места
Коментар
-
А аз да попитам цялата сбирка в пиене и ядене ли ще премине? Няма ли къде да дръпнем колите? И най вече да им се порадваме.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Kuku написа:Аз съдя по леглата - 23 запазени легла за 21 възрастни и 2 деца.Няма нужда да правим магарий, само защото не съм видял темата по-рано Все тая - може да се разходя през деня и да погледам шоуто вечерта, пък после да се прибера, ще видим... Ако от някъде, случаааайно изникне някое местенце - пишете ме Ако няма - здраве да е!
Коментар
-
Искам да благодаря на Авео за чудесната работа която свърши днес. Не всеки би го направил - да пътува от единя край на България до другия, да се разправя по хотели междувременно и да влага лични пари!Да не пропусна и GТipo който пък намери хотела!И всички други колеги които също положиха усилия по организацията - няма да ги изреждам да не изпусна някой.
Коментар
-
Kuku - аз моето дете не го броя за място, казвам само по принцип. Даже акто знам че няма места изобщо не искам да се пише в бройката. Като имаме една двойна стая тримата и сме ОК. То ние сме си свикнали да е между нас, така че не само че не е проблем, ами е нормално. Мисля че има доста хора поединично, така че все ще има с кого да се направи комбинация. Доколкото разбрах maiska взема тройка, така че изглежда има точно едно място, а и ако Immortal не ползва местата - тогава е още по лесно. Не се отказвай! Много ще се радвам да сме възможно най-много хора.А и един въпрос :Само салатите ли трябва да избираме или цялата манджа?Просто да е ясно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Авео написа:1-во....механата работила до 12 часа..... ...кат ви знам някой как се запихте на Узана до сутринта / алкохолици такива... /, май ще трябва да си дирим някоя лунна полянка....с триста зора ни отпуснаха още един час. Към 1.30-2 почвала да обикаля патрулка и дето види светлинка с пиянски възклицания, влизала и глобявала, щото било ваканционно селище и хората си почивали... / думите на девойката /...беше категорична....
Коментар
-
Явор Митев
Kuku написа:Аз съдя по леглата - 23 запазени легла за 21 възрастни и 2 деца.Няма нужда да правим магарий, само защото не съм видял темата по-рано Все тая - може да се разходя през деня и да погледам шоуто вечерта, пък после да се прибера, ще видим... Ако от някъде, случаааайно изникне някое местенце - пишете ме Ако няма - здраве да е!
Коментар
-
Kuku написа:Така да бъде Захващам се с четене на програмата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар