Аз съдя по леглата - 23 запазени легла за 21 възрастни и 2 деца.Няма нужда да правим магарий, само защото не съм видял темата по-рано Все тая - може да се разходя през деня и да погледам шоуто вечерта, пък после да се прибера, ще видим... Ако от някъде, случаааайно изникне някое местенце - пишете ме Ако няма - здраве да е!
Абе места все някъде ще има из града. Ама си е риск да се тръгне без резервация.Пробвай на този телефон РЕЗЕРВАЦИИ на телефон (062) 63-69-52.Ако не се лъжа това е фирмата която стопанисва Царевец и постоянно настанява групи - имат контакт с доста хотели. За 22 Март за група е вече абсурд но една стая - може и да имаш късмет.
Аз съдя по леглата - 23 запазени легла за 21 възрастни и 2 деца.Няма нужда да правим магарий, само защото не съм видял темата по-рано Все тая - може да се разходя през деня и да погледам шоуто вечерта, пък после да се прибера, ще видим... Ако от някъде, случаааайно изникне някое местенце - пишете ме Ако няма - здраве да е!
Kuku, аз както писах е другата тема, съм резервирал 2 места, но може и да не ги ползвам, така че може да изкараш късмет Но засега ще си ги ползвам, пък до другата седмица ще стане ясно окончателно.
Искам да благодаря на Авео за чудесната работа която свърши днес. Не всеки би го направил - да пътува от единя край на България до другия, да се разправя по хотели междувременно и да влага лични пари!Да не пропусна и GТipo който пък намери хотела!И всички други колеги които също положиха усилия по организацията - няма да ги изреждам да не изпусна някой.
Kuku - аз моето дете не го броя за място, казвам само по принцип. Даже акто знам че няма места изобщо не искам да се пише в бройката. Като имаме една двойна стая тримата и сме ОК. То ние сме си свикнали да е между нас, така че не само че не е проблем, ами е нормално. Мисля че има доста хора поединично, така че все ще има с кого да се направи комбинация. Доколкото разбрах maiska взема тройка, така че изглежда има точно едно място, а и ако Immortal не ползва местата - тогава е още по лесно. Не се отказвай! Много ще се радвам да сме възможно най-много хора.А и един въпрос :Само салатите ли трябва да избираме или цялата манджа?Просто да е ясно.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
1-во....механата работила до 12 часа..... ...кат ви знам някой как се запихте на Узана до сутринта / алкохолици такива... /, май ще трябва да си дирим някоя лунна полянка....с триста зора ни отпуснаха още един час. Към 1.30-2 почвала да обикаля патрулка и дето види светлинка с пиянски възклицания, влизала и глобявала, щото било ваканционно селище и хората си почивали... / думите на девойката /...беше категорична....
Ще се продължава на дискотека в града че то грехота толкова рано да спрем купона. Пък и виждам едни хубави хора в компанията и нещата отиват към Узана - 2
Кики, тръгвай братче и не се притеснявай......в апартамента, който съм наел, както се очертава, ще спим петима човека от групата, така че места 100% ще намерим. А най в краен случай - жена ми има роднини в Търново, по принцип не ми се искаше да бъдем там, за да можем да останем с вас....но като гледам до колко часа е механата, а като се има и в предвид че с бременна жена не мога да ходя по дискотеки, най-вероятно ще спим в братчедите...въпроса е че още не сме се уговорили с тях, но днес ще го направим........тъй че пали новият Фиат и идвай...
Май някой трябва да я напише първо Ясно е че колите които тръгваме от София ще пътуваме заедно. Дайте да се разберем да се чакаме на някоя бензиностанция на Ботевградско - примерно ОМV.В колко часа ? Нормално каране до Търново отнема 2,5-3 часа. Нека заложим 4 ако ще спираме някъде. Аз почти винаги го правя на с. Български извор, в комплекса "Добревски"
Коментар