Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Програма за 22 Март Велико Търново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Програма за 22 Март Велико Търново

Продължение на темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=242760#242760

Re: Програма за 22 Март Велико Търново

ilkor написа:
    Продължение на темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=242760#242760
    Колега в грешка си относно бънджито. Нека ти поясна. На 22 и 23 е 24часовия рекорд, който е с предварително записване или седиш и чакаш на 23 вечерта да се вредиш, ако дай боже има места. А извън рекорда скачанията са на 20 и 21, но също много се чака. Но можете да дойдете да ми дадете кураж или да ме побутнете от моста на 22 А иначе има стриит парад от 16:30 почва от Европейския център до площада пред Царевец.

Коментар

Еееей, жалко.... тъкмо се бях навила да се пробвам

Коментар

maiska написа:
        Еееей, жалко.... тъкмо се бях навила да се пробвам
        Ами ела може да те набутам с моя ред да скочиш и ти или ако искаш регистрирай се на този е-майл, пък после може и да не скачаш. Поне знаеш че имаш място. adrenalin@bungy.bg - за всеки желаещ!

Коментар

Има ли места в ресторанта за още двама ? Аз и жената мислим да дойдем, има къде да спим.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

така или иначе дори и 20-те лева да ги дават те няма да скоча Местата в ресторанта мисля че няма да са проблемИма един друг проблем обаче - поради някаква кметска заповед работното време на кръчмите в Арбанаси било до 12 часа. Явор е измолил да останем поне до 1 часа но по натам били непреклонни. Ако решим че имаме сили за още ще трябва да потърсим нещо наоколо или да се съберем в някой от апартаментите.

Коментар

Колеги, какво стана - аз пак изпуснах, маа му стара Има ли още свободни места?

Коментар

Еее ... Така ми се идва ...И все пак още се колебая дали да е Бачково или при вас в Търново Дано да я измисля до 22-ри

Коментар

Колега, Tornado, може от там но....много накриво ще го гледате

Коментар

Mindzu написа:
                    Накриво ама после за 2-3 минути и съм на масата с мезетата и пиячката нали.Иначе с този празник кой знае какво чудо ще е долу на площада откъдето се гледа.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                      Mindzu написа:
                      Накриво ама после за 2-3 минути и съм на масата с мезетата и пиячката нали.Иначе с този празник кой знае какво чудо ще е долу на площада откъдето се гледа.
                      Основния минус когато го гледаш отстрани е че няма звук. Иначе всичко като светлини ще го видиш, обаче в звука е истината. Точно той в съчетание със светлините пресъздава историята на България.
                      Punto SX 1.1 55

Коментар

Ей ме..... ...хора, парцал съм и за това пиша набързо. Посрещнаха ме с хилядите извинения, че станало объркване с цената и "много много съжаляваме, ама..."....казах, че ако сложат тези цени, по-малко от половината ще дойдат, как да е, върнаха се старите цени, т.е. 33 лева на човек за тези, които ще са в апартаментите и по 35 лева за човек в двойните стаи. В цената е включена и закуска за всички.......Стана тотално объркване, след като уточнихме всичко с девойката, платих капарото и в момента, в който включвах първа да потеглям, гледам я тя запъхтяна пред колата ми..... ...оказа се, че имаме втори проблем - другата девойка-колежка, предната вечер резервирала целият друг хотел, където част от нас трябваше да бъдат настанени. След половин часова суматоха, намериха стаи. Ще бъдем настанени в двата им хотела, които са на 100 метра разстояние и един апартамент в трети хотел, който както се изрази девойката, бил "малко по-надолу"....не посмях да настанявам наред всеки под бройка, защото сметнах че не е редно, незнаех дори кой с кого ще идва, съпруги, любовници........а и стана такова объркване с тези хора, че просто ангажирах абсолютно всички стаи в трите хотела, в които трябва някак да се нагъчкаме буквално. Девойката обеща да подслони 23-ма човека, но за повече категорично отказа да се ангажира. Всичко в Арбанаси е заето....фул.....звъняхме в около 4-5 хотела, успяхме да намерим само въпросният апартамент в третият хотел......За хората, които ще идват, без да са се отбелязали в бройката, просто незнам. Аз наех единият голям апартамент и както върви, май ще се гушкаме петима, че и шестима, с корема на жена ми...хахахаха...няма значение, веселбата да става и да се съберем.Платих 200 лева капаро за всички, като момичето пое ангажимент да бъдем всички настанени. Проблемите, които така и не можах да разбера:1-во....механата работила до 12 часа..... ...кат ви знам някой как се запихте на Узана до сутринта / алкохолици такива... /, май ще трябва да си дирим някоя лунна полянка....с триста зора ни отпуснаха още един час. Към 1.30-2 почвала да обикаля патрулка и дето види светлинка с пиянски възклицания, влизала и глобявала, щото било ваканционно селище и хората си почивали... / думите на девойката /...беше категорична....2-ро...казах и, че ще посещаваме групово "Звук и светлина" и че към 9-930 ще бъдем в механата. Особенно много държи да има приблизително подадено меню за всеки поне до сряда-четвъртък другата седмица, щото иначе алтернативата била 37 шопски салати, което смятам, че не е редно. За това заснех менюто и очаквам сериозно от вас до към четвъртък да си представите менютата.....много съжалявам за тъпата изцепка, но трябва да се съобразим с това. Снимките прилагам накрая.Моля някой да пусне нова тема, в която САМО да се подава менюто, за да можем накрая по-лесно да го комплектоваме и изпратим. Поне хубавото е, че като се върнем облъчени и ухилени от "Звук и светлина", салатките и пиенето ще ни чака на масичките.Алкохол може да се внася, ноу проблем с на адаша домашната.... Дано не съм пропуснал нещо, хипер изморен съм, пътувах в дъжд, върнаха ме от Шумен във Варна, след което отново тръгнах.......отивам, лягам и умирам...... Поздрави на всички и мислете какво ще папате.....

Коментар

викаш пишеш набързо.... Скъпи ми Сандьо, пиша ти бавно,буква по буква, ченгел по ченгел,тъй като знам, че не можеш да четеш бързо...... п.п.Бравос
                          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Значи няма места

Коментар

Браво, Явка. А за спането - на място ще решаваме - кой където намери

Коментар

Working...
                              X