Продължение на темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=242760#242760
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма за 22 Март Велико Търново
Collapse
X
-
Re: Програма за 22 Март Велико Търново
ilkor написа:Продължение на темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=242760#242760
-
maiska
-
maiska написа:Еееей, жалко.... тъкмо се бях навила да се пробвам
Коментар
-
така или иначе дори и 20-те лева да ги дават те няма да скоча Местата в ресторанта мисля че няма да са проблемИма един друг проблем обаче - поради някаква кметска заповед работното време на кръчмите в Арбанаси било до 12 часа. Явор е измолил да останем поне до 1 часа но по натам били непреклонни. Ако решим че имаме сили за още ще трябва да потърсим нещо наоколо или да се съберем в някой от апартаментите.
Коментар
-
Mindzu написа:Колега, Tornado, може от там но....много накриво ще го гледатеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Mindzu написа:Колега, Tornado, може от там но....много накриво ще го гледатеPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Явор Митев
Ей ме..... ...хора, парцал съм и за това пиша набързо. Посрещнаха ме с хилядите извинения, че станало объркване с цената и "много много съжаляваме, ама..."....казах, че ако сложат тези цени, по-малко от половината ще дойдат, как да е, върнаха се старите цени, т.е. 33 лева на човек за тези, които ще са в апартаментите и по 35 лева за човек в двойните стаи. В цената е включена и закуска за всички.......Стана тотално объркване, след като уточнихме всичко с девойката, платих капарото и в момента, в който включвах първа да потеглям, гледам я тя запъхтяна пред колата ми..... ...оказа се, че имаме втори проблем - другата девойка-колежка, предната вечер резервирала целият друг хотел, където част от нас трябваше да бъдат настанени. След половин часова суматоха, намериха стаи. Ще бъдем настанени в двата им хотела, които са на 100 метра разстояние и един апартамент в трети хотел, който както се изрази девойката, бил "малко по-надолу"....не посмях да настанявам наред всеки под бройка, защото сметнах че не е редно, незнаех дори кой с кого ще идва, съпруги, любовници........а и стана такова объркване с тези хора, че просто ангажирах абсолютно всички стаи в трите хотела, в които трябва някак да се нагъчкаме буквално. Девойката обеща да подслони 23-ма човека, но за повече категорично отказа да се ангажира. Всичко в Арбанаси е заето....фул.....звъняхме в около 4-5 хотела, успяхме да намерим само въпросният апартамент в третият хотел......За хората, които ще идват, без да са се отбелязали в бройката, просто незнам. Аз наех единият голям апартамент и както върви, май ще се гушкаме петима, че и шестима, с корема на жена ми...хахахаха...няма значение, веселбата да става и да се съберем.Платих 200 лева капаро за всички, като момичето пое ангажимент да бъдем всички настанени. Проблемите, които така и не можах да разбера:1-во....механата работила до 12 часа..... ...кат ви знам някой как се запихте на Узана до сутринта / алкохолици такива... /, май ще трябва да си дирим някоя лунна полянка....с триста зора ни отпуснаха още един час. Към 1.30-2 почвала да обикаля патрулка и дето види светлинка с пиянски възклицания, влизала и глобявала, щото било ваканционно селище и хората си почивали... / думите на девойката /...беше категорична....2-ро...казах и, че ще посещаваме групово "Звук и светлина" и че към 9-930 ще бъдем в механата. Особенно много държи да има приблизително подадено меню за всеки поне до сряда-четвъртък другата седмица, щото иначе алтернативата била 37 шопски салати, което смятам, че не е редно. За това заснех менюто и очаквам сериозно от вас до към четвъртък да си представите менютата.....много съжалявам за тъпата изцепка, но трябва да се съобразим с това. Снимките прилагам накрая.Моля някой да пусне нова тема, в която САМО да се подава менюто, за да можем накрая по-лесно да го комплектоваме и изпратим. Поне хубавото е, че като се върнем облъчени и ухилени от "Звук и светлина", салатките и пиенето ще ни чака на масичките.Алкохол може да се внася, ноу проблем с на адаша домашната.... Дано не съм пропуснал нещо, хипер изморен съм, пътувах в дъжд, върнаха ме от Шумен във Варна, след което отново тръгнах.......отивам, лягам и умирам...... Поздрави на всички и мислете какво ще папате.....
Коментар
-
викаш пишеш набързо.... Скъпи ми Сандьо, пиша ти бавно,буква по буква, ченгел по ченгел,тъй като знам, че не можеш да четеш бързо...... п.п.БравосСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
maiska
Реклама
Collapse
Коментар