nikki_sixx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аспаруховски Итал срещи! ('що пък не?)
Collapse
X
-
mikoasp написа:nikki_sixx написа:няма ли мераци за по бира бе?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Аспаруховооооооооооооооооооо , шо спите бе? Лятото почти дойде, а ние още нито една масовка не сме направили.Днес видях някаква мацка с "брава" до военните блокове... хайде да сберем всичко що е с Италианки бе хора... Ирка, и ти се загуби сестро. Емо вече не ни е от квартала, а и рядко има време...ами ти как ще се оправдаеш?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:irena написа:Ама трябват ли оправдания? аз и тази седмица ще пропусна.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Бат Ники де е таз мивка бря? Когива ша одиш? Да зема и аз да са домъкна, че трябва малко да я оплакна мойта кола.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Ники,май отдавна не си я чипкал твойта красавица. Тази мивка я няма поне от 2 месеца и ми е голяма мъка. Всеки уикенд ходих там.Ако можеш да разбереш къде са я преместили ще е супер!За сега ходя на мивката до една порутена фабрика малко преди старата гара. (старото околоврастно по жп линиите). ама не е същото.Fiat Tempra, 1.6, 1991
Коментар
-
irena написа:давай да ги къпеме днеска хубавиците?Има много приатно кафенце на мивката до института по океанология. Е... ако ти се дават 7лв за външно почистванеТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар