здравеите момчета и момичета аз сам си алфист но ще се радвам на сбирки които се састоят по четсо от 2-п1ти в месеца така че ще помоля ако някои има йеланието и нервите д напише кога и каде за да присащвам поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аспаруховски Итал срещи! ('що пък не?)
Collapse
X
-
iskrev написа:здравеите момчета и момичета аз сам си алфист но ще се радвам на сбирки които се састоят по четсо от 2-п1ти в месеца така че ще помоля ако някои има йеланието и нервите д напише кога и каде за да присащвам поздравиАлфа Ромео 156 1.8 16V ТС газов инжекцион"LANDI RENZO `99г.
Коментар
-
Благодаря ви колеги! Много мило ми стана като Ви четях поустовете...благодаря Ви!И м/у другото... в Аспарухово се е появило още едно Стило(тъмносиньо)...ше се пукна от яд..до сега бях единствен дейва... ама със здраве да си го кара колегатаТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Благодаря ви колеги! Много мило ми стана като Ви четях поустовете...благодаря Ви!И м/у другото... в Аспарухово се е появило още едно Стило(тъмносиньо)...ше се пукна от яд..до сега бях единствен дейва... ама със здраве да си го кара колегата
Коментар
-
Ами, аз още не мога да кажа(началника спи, пък не сме говорили). Ама ако дойдем ще се оправим някакси с местата.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
irena написа:......а аз изпита го взех още в четвъртък, оценявам подкрепатаnikki_sixx написа:Утре в 16 часа ще съм на "карантина"-та... дано има поне един мераклия за бира на плажа...Алфа Ромео 156 1.8 16V ТС газов инжекцион"LANDI RENZO `99г.
Коментар
-
Видяхме се с Митака... имаме си обща кауза вече... имаме и снимки! Като ги получа...и ше Ви покажем Италиански стил... Аз съм доволен! Мисля си , че всеки който се престраши да дойде поне веднъж в САЩ (Съединени Аспаруховски Щати) - ще бъде зарибен за вечни времена...! :DТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар