Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аспаруховски Итал срещи! ('що пък не?)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аспаруховски Итал срещи! ('що пък не?)

Колеги , аспаруховци... и други тъй като нещата често пъти биват опорочавани поради...ред причини , предлагаме да се събираме на местно ниво, където пак ще си лафим и запиваме, ще се обменя опит всякакъв...дори за секса(примерно). Добре дошли са всички мераклии от всички области на града ни... дори и чужденците!Срещите ще бъдат на плажа... имаме страхотни заведения със страхотен изглед към морето!А може сбирката да я правим на "карантината", и след това да отиваме в "ред рок"-а (ще видим).Няма да се ангажираме с конкретни дати... за желаещите да присъстват - да следят какво се пише в темата.Забележка:Да не се приема инициативата ни като опит за разединение или като каквато и да е друга подривна дейност. Просто...когато маймуните станат много на клона... става мазало , а както е видно не на всеки му е приятно да се съвокуплява с всякакви марки
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Ники,на първо място, изобщо не съм съгласна че срещите ни биват опорочавани, още повече "често"Всеки е свободен да идва когато иска и да стои колкото му е приятно и да ходи където си иска след срещата.второ, миналото лято се събирахме в Ред Рок така, че всички знаят къде е кръчмето може би е най-добре да си изберем някакво по-конкретно време за събирането, задължително различно от всяка втора неделя на месеца разбира се колкото повече - толкова повече, ще ми е много приятно да се събираме повече хора, не само аспаруховци, но това вече зависи най-вече от времето с което всеки един от нас разполага за идеята!
    Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

irena написа:
      Ники,на първо място, изобщо не съм съгласна че срещите ни биват опорочавани, още повече "често"Всеки е свободен да идва когато иска и да стои колкото му е приятно и да ходи където си иска след срещата. за идеята!
      ...че аз къде съм казал , че срещите са опорочени? Писах много ясно "нещата" , което ако се асоциира със срещите...ми моля да бъда извинен. Аре да не вкарваме интрига, и преди да сме започнали нещо да го съсипем... Много си те уважавам - знаеш, и ако теб те радват всякакви, то на други хора не им еприятно! Освен това , подчертах , че срещите няма да съвпадат с официалните за Варненци...какво още да кажа или напиша? И на кого и защо трябва да се извинявам?

Коментар

направо предлагай време
        Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

Например тази събота 15:30 часа :D сборен "пункт" пред паметника на "Карантината".Тук,оглед на италианките,обмяна на опит,коментари за проведената среща на 9.03.08-морска гара,фото сесия...... :D Следва предвижване на 500 метра(примерно) до кръчмето, което повечето го знаете! :D Тук,бурни коментари на халба за всичко около нас,живота,жените,бразилките и най-вече за секса в събота вечер например :D Но ако,искате да вземете отношение по "секса в събота вечер",трябва до тогава да не сте "пропускали"
          Алфа Ромео 156 1.8 16V ТС газов инжекцион"LANDI RENZO `99г.

Коментар

Ей събота е много гот, по принцип. Има време да се позабавиш спокойно, няма работа на другия денВие си пишете тука, обсъждайте, пък аз накрая ще дойда на готово
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Тази събота съм дежурен! Но ако се позабавите до към 17:30 - 18 ще успея да се включа!

Коментар

събота е чудно!но и аз ще се се включа от следващата седмица, че утре пътувам извън града и се пибирам в неделя по нощите.(специално планирах пътуването така, че да присъствам на неделната среща и няма как да отложа)очаквам като се прибера, във форума да има подробен рапорт със снимки от мероприятието
                Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

абе ти нещо дезертьор се падаш по срещите...хем предлагаш оферти.....ама айде простено ти е. Аз също се водя от Аспарухово, все пак там съм живял двадесетина години, да видим какво ще стане в последствие. Иначе идеята не е лоша.
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

за протокола: идеята е на Ники и Митко а иначе можеш да ми стискаш палци, отивам на поредния изпит.мисля, че ми е простено за тази събота.
                    Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

...моля да бъда извинен и аз за тази събота , но... имам да свърша стотици неща... снощи изгубих баща си..., а до преди малко бях на погребението му!Съжалявам , че няма да се видим , но другият път ще се включа задължително!Минах само да ви кажа здравейте и...радвам се , че идеята се споделя от всички готини типове...и типеса...

Коментар

Искрени съболезнования Ники.Да почива в мир човека. А ти да знаеш, че те обичаме
                        Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

Съболезнования Ники!!!Не знам кво да кажа Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Искрени съболезнования и от мен Ники!Поклон пред паметта на човечеца!Вярваме,че ти е трудно,много трудно!Ние те подкрепяме!Ти си смело момче!
                            Алфа Ромео 156 1.8 16V ТС газов инжекцион"LANDI RENZO `99г.

Коментар

Колега, виждали сме се само веднъж-дваж по срещите и едва ли ме помниш, но имаш моите съболезнования за баща ти...Дано да е изживял добре живота си, а занапред твоя да е все по-хубав...
                              Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

Working...
                              X