Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Днешната среща на Фиат Купета в Пловдив(Shell-пещерско)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BRASNA4A като нямаш гребенче не си пускай дълга брада.Ако не ти изнася фолксваген клуба винаги ще те приемат
    Punto 1.4 gt

Коментар

Ето тук вече ще се намеся!Фиат Купе е много добра кола да ти кажа пък аз. И като изработка превъзхожда малко останалите фиати по времето, в което се е произвеждала! Не случайно държа цена толкова дълго време. Ама вечни неща няма!Това, че си взел раздрънкано Купе не означава, че всички са като твоето. Такъв ти бил късмета, или си го взел " на супер далавера" Аз не познавам собственик на Купе, който да не е бил доволен от колата!?!?
      Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
      Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
      BlueStorm transforms . . .
      . . . !!!

Коментар

1

Колата която взех беше в отлично састояние и за година цялото окачване се смля пак подчертавам колата е добра само на визия и ускорява добре,но окачването е слабо за нашите пътища ако мойе да се нарекът пътища

Коментар

1

на jblmusic искам да кажа нямам нищо общо с фолксваген клуба още през 1998 притежавах Уно турбо прилична колица за онова време. Щом сме по добри от голфовете и хондите да не се проявяваме като манекени и да се снимаме на италианското и да си хвалим колите , а да излезем срещу VW и Honda на Калояново и да им покайем кво можем CRX на Симо е готов да се дурпа с нас аз сам си уговорил среща с Сивик 1.5 да не се проявяваме като семкаджии и да келдам отстрани и да коментираме тва не варви аз ще го скъсам МНОГО ХОРА СА ЗАБЕЛЯЗАЛИ КЛУБА И ИСКАТ ДА СЕ ДЪРПАТ С НАС !

Коментар

Навит съм дори със сток GT да се дръпна с някоя Хонда до 130 коня пък защио не и с голф 3 150 коня Щом е за шоуто няма проблеми не съм от тия дето се сърдят като паднат С жълтото купе турбо на Иван съм решил от как му го взехме да се дръпна , но така и не сме се пробвали .
            Punto 1.4 gt

Коментар

Колегата BRASNA4A незнам защото така говори,но сигурно е прав от гледна точка на Пловдив.Улиците са в безобразно състояние(особенно павираните).Като карам с повече от 20 км имам чувство че колата ще се разглоби.И това само за 3 дни,а представям си ако карам така постоянно.
              COUPE 1.8 16V
              Volvo XC90 T6

Коментар

Coupe

Ацки си прав за улиците на Пловдив ,4е не са хич добре.Мога само да кажа ,че FIAT от към двигател са много здрави,но от към окачване злееееее.Много лесно се раздрънкват и разтропват,но такива са ни пътищата и ззатова ще продължаваме да пълним гушите на сервизите :D
                Действай бързо,изненадващо и с груба сила.

Коментар

Евала!!!!Следвашия път и аз идвам,макар че съм от Пещера...
                  I like my sugar with coffee and cream

Коментар

Ако тези срещи ги правите регулярно дайте инфо и ще ви направя една тема-съобщение за да се вижда кога и къде се събирате

Коментар

1

Улиците са разбити тотално , този паваж да го асфалтират и паважа да си го наредят общинарите по вилите и закакво да си плащаме винетки за да караме по пътища убийци ли?

Коментар

Re: 1

BRASNA4A написа:
                        как няма да се саберем 6 коли ? Ми то другите са на ремонт! всъщност в града има над 30 такива но не виждаме повече от 10 да се движат по пътищата ! причината е че прашасват в сервизите ТАЗИ КОЛА Е БАРАКА ! Сажалявам че я купих! Постояно нещто се разваля просто някои от собствениците не си признават,няма смисал да хвалим купчина ламарина с добър дизаин.
                        Това ,че ти си си взел барака ,която е била зле поддържана не означава ,че всички Купе-та са такива!!!
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

1

Аиде без нерви ,ти какво караш ? аз несам фанатик и казвам напълно обективно какво ми е впечетлението ,а имам много познати които катат този модел и то в други страни!!!!!! дори и при добра подръжка проблемите са много и чести в сравнение с коли от същият клас на други производители !!!!!!

Коментар

BRASNA4A написа:
                            Аиде без нерви ,ти какво караш ? аз несам фанатик и казвам напълно обективно какво ми е впечетлението ,а имам много познати които катат този модел и то в други страни!!!!!! дори и при добра подръжка проблемите са много и чести в сравнение с коли от същият клас на други производители !!!!!!
                            Колега ,аз не се нервя!Просто ти казвам ,че не всички Купе-та са бараки!А това какво карам аз си е мой проблем!Моята кола например не ми бърка в джоба освен за нормалните неща!Мога да кажа че противно на всякакви мнения ,които казват ,че Фиат са чупливи коли ,моята не показва такива признаци!!!Не съм имал за цел да те обидя ,ако съм направил това - погрешно си ме разбрал!Пък и има много хора с Купе-та във форума и са доволни...Все пак само Айде със здраве!
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Колеги кога ще се събирате пак?
                              Lancia Lybra 2,4JTD '03
                              Фиат Браво 1.9TD75 '97
                              Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                              Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Predatorsi написа:
                                BRASNA4A написа:
                                Колега ,аз не се нервя!Просто ти казвам ,че не всички Купе-та са бараки!А това какво карам аз си е мой проблем!Моята кола например не ми бърка в джоба освен за нормалните неща!Мога да кажа че противно на всякакви мнения ,които казват ,че Фиат са чупливи коли ,моята не показва такива признаци!!!Не съм имал за цел да те обидя ,ако съм направил това - погрешно си ме разбрал!Пък и има много хора с Купе-та във форума и са доволни...Все пак само Айде със здраве!
                                Аз съм един от тях моето купе го карам вече трета година и съм му навъртял почти 50000км и съм страшно доволен.Много мои приятели които си накупиха от масовите и "здрави" коли се спукаха от всякакви ремонти а в началото ме гледаха скептично и ми викаха че ще се разоря с тоя Фиат.Запомнете едно, всяка кола се чупи всичко зависи от това как е поддържана и от това как я караш и поддържаш в момента
                                0899288885-Краси

Коментар

Working...
                                X