Няма ли как да стават на някакво голямо място . Например при булгарплода в слатина кудето ходят и от БМВ , там наистина има място за всички + дълга и широка права (няма да казвам за какво се използва )
Аре бе студентите, не ви ли свърши сесията? Ако не сте разбрали - има предложение този път да слеем слатинско-младостко-дрружбенско-гео милевско редутската среща със студентската, за да сме повече хора. Предлагаме ви 23. 03 - понеделник, 19:30 на паркинга където се провежда студентската среща? Нее сряда, но пък в сряда са мерцедесите там, ше ни пречат, ше ни загрозяват...
Повдигам тази тема, с идеята дускусията за срещите да продължи в нея.Засега срещата ще бъде в сряда , 4 ноември, от 19-00 часа, на последната спирка на автобуси 280 и 94 в Студентски град.
Geraka написа:
Е как. Ще има разбира се. За сега сме това:Update 3:1.Bachev2.Geraka3.Iceflame4.BEX5.Nuku6.Miro7.Fir e8.Liverpool9.Koceto10.Ichkin11.Николоффф12.Kiler4 o13.simiman14.Ekna15.Gipsa---------------16.IGG17.Anaboly
Мама му, бутнаха ми една лекция по това време баш, ама ще гледам да се скатая, трябва да си взема оценката и ще кажа, че имам спешна работа, ще гледам да измисля нещо, ще дойда 100%
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Kоце аре да свършиш една раута брат, че аз нямам време все Пиши на някой админ да изтрие тази цялата тема и да отворим една нова с 1-ви пост обява за мястото датите и часа на срещите + карта на мястото. Понеже 1-вия пост на темите за срещи е най важен, а в момента в тая тема първия пост е преди 9873589 години. Направо викам да почнем на чисто както си трябва... Виж ако можеш направи нещоТемата се заключва по молба на пишещите в нея.Дискусията ще продължи в нова.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар