Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Студентски град

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето малко снимки от срещата
    Прикачени файлове
    RIP Притежателка на горда Panda RIP
    Bravo 1.2 16V

Коментар

Пъвата снимка е Уникална.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

--------------------

Коментар

Срещите всяка сряда ли са? 26-ти ще има ли сбирка?
        Brava 103HP
        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Довечера нещо?п.п. Докато разглеждах Общия Форум и Темата за "Авто-Форуми" попаднах на един ИталАуто и се зачетох, като гледам и те си правят среща довечера в Студентски само че от 20.00 часа и на Обръщалото на 280 и 94, ако искате може да измислим нещо за обща срещаhttp://italauto-bg.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=597

--------------------

Коментар

Приемате ли 2 момичета че с Ju мислим да наминем?

Коментар

Ще има ли някаква среща довечера?
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Абе Вие да не сте малки! Ще има ли ? Ще има ли? Ми казвате 2-3 аз съм там и ето ви среща! Другите, като видят и те ще дойдат
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Хехе има 2 момичета дето ще дойдат :P Да видим останалите колко ще са
                  RIP Притежателка на горда Panda RIP
                  Bravo 1.2 16V

Коментар

Аз може да намина, ама не обещавам
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

хаха щом ще има жени предполагам ще има и желаещи )
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Извинявам сеь но не можах да дойда, имах малко работа и се освободих преди малко. Anaboliy дай някъв номер на Л.С. евентуално за друг път като закъснея да ти се обадя да видя къде сте

--------------------

Коментар

имате ли качени снимки някъде, от срещи?
                          Fiat, Lancia, Alfa Romeo - Testdrive.bg

Коментар

момчета този петък ще има ли някаква среща на форума в студ.град
                            Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

айде бе какво стана.... вижте какво е гот времето тези дни.... дайде та си спретнем една срещичка... Имам един френд който е инвалид (сори баца ако не ти е приятно че го споменавам във форума ) и наскоро си взе фиатка браво 1.6 16ка специално пригоден за него и му се иска и той да дойде някои пут на тези срещо, обаче напоследък нещо не се организират.... Какво става? Студено ли ви е ?
                              Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Колеги, мислим следващия месец дружинката от срещите в Слатина да се пренесем при ще ни приемете ли
                                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Working...
                                X