Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Студентски град

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз ще дойда с моето невероятно и раздънкано браво :D
    Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Ооо довечера и аз ще мина да се похваля с боята и новите джантета :D
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Брей, брей звучи обещаващо Надявам се да сте сериозни
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

http://bgmaps.com/map.asp?sid=8c8121...50_24.y=21Аз да питам...Това ли е точното място където се събирате?
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Anaboliy написа:
            Брей, брей звучи обещаващо Надявамсе да сте серйозни
            Сериозни сме само дано позакъснеете че кога ще стигна божа работа.
            FIAT Nuova Punto 1.2 8V
            FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
            ...and justice for all

Коментар

Geraka написа:
              http://bgmaps.com/map.asp?sid=8c8121f0a45f3cdbdd0329c5859a8424&Map50 _24.x=156&Map50_24.y=21Аз да питам...Това ли е точното място където се събирате?
              Дам точно там
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Другата седмица може и аз да мина да се похваля, като новоизлюпен браво собственикП.С. Ако има среща другата седмица де :D

Коментар

Ей сега минавам през ОМВ да взема един душ и съм на линия :D

Коментар

Geraka написа:
                    Е сега не е честно така искаш да ни засрамиш ли
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

profit написа:
                      Другата седмица може и аз да мина да се похваля, като новоизлюпен бравособственикП.С. Ако има среща другата седмица де :D
                      Ами като знам колко са сериозни повечето колеги... не вярвам Навремето беше станало като традиция и се съжирахме но скоро ...
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Geraka написа:
                        Ей.. сега се сетих, ако доведеш и мацето от аватара цена няма да имаш
                        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Среща имаше... никой нищо не казва, снимки не се качват...

--------------------

Коментар

МИ каккв да кажеме..... мене ми беше За пръв път ... няй много се кефа че вече си имам стикер... само трябва да го сложа някой ден
                            Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

shikito написа:
                              МИ каккв да кажеме..... мене ми беше За пръв път ... няй много се кефа че вече си имам стикер... само трябва да го сложа някой ден
                              И аз си имам... даже два, за двата странични прозореца. Довечера може да ги видите пред ФФ Студ. Гр.

--------------------

Коментар

Колегата Anaboliy освен да даде малко снимки, че май само той снима

Коментар

Working...
                                X