Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща в Разград ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

t-o-t-i написа:
    оки верно че ми беше казала сега се сетих като прочетох. А за среща казвам точно и ясно сряда в 8/30 до към 9. това е едно от удобните времена за мене. не знам за вас как
    Този час за вечер го разбирам, ама що пък до 9, ще си лягаш ли ? :D За нас нали знаеш, няма значение, баби има да гледат малката. Обаче все нещо не можем да се разберем тука тримата (пиша тримата щото май други желаещи няма).
    FIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE

Коментар

е аз го дадох като пример ти сега трябваше да кажеш да ади да ходим за да се получи номера ти пак зе да оточняваш ся пак даваи сре6тата е уговорена сряда в 9 00 да се 4акаме на п4елина и отиваме у кра4мата не п4елина да ядем и пием 4е ми писна се да се уговаряме.
      DRIFT maniq

Коментар

Много добре това за Пчелина, обаче ние нямаме още винетка и каквито сме каръци ще си изгорим веднага.

Коментар

ти откачили кои ще ти иска винетка до пчелина то е много ясно споки аз сам ходил лично няколко пати до там не правят проблем. Обаче до тогава няма ли да се срещаме аз предложих пак никакав отговор моля ви се няма само да се оговаряме казваме и деистваме то иначе нямо многосмисал таи като гледам другите мнения по нагоре само се питаме. Даите да деистваме
          DRIFT maniq

Коментар

еи много се тутка ме. Хората и календари на печатаха обаче ние докато се на каним и маи те приключиха да приемат броики.
            DRIFT maniq

Коментар

Къде сте бе, хора ? :D

Коментар

Бях извън града!Вече съм на линия!
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Какво ща кажете за тази неделя ?

Коментар

Аз мислех да ходя до Русе да видя тамошните пичове...Ако има желаещи...БТВ има нов колега от Разград във форума "dobaracing"
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                      Аз мислех да ходя до Русе да видя тамошните пичове...Ако има желаещи...БТВ има нов колега от Разград във форума "dobaracing"
                      Разбрахме ! Четем всичко да знаеш :D Без нас в Русе, по-горе писах нямаме винетка. Поздрави от нас на колегите. Колкото за dobaracing не е нов, не е писал скоро. Ти ако си мислиш, че сме само тримата много се лъжеш, много сме, обаче явно можем само да се перчим пред други фиати, които даже не са в категорията ни. Това го пиша щото съм ядосана ! Айде, да си изкараш гот в Русе, после да разкажеш ей ! :D

Коментар

И да гласувате за моята снимка в конкурса

Коментар

Позамряла тема...има ли все още живи Разградлии тука
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp

Коментар

Живи сме!Почти :D

Коментар

Ми да измислиме нещо съживяващо :D

Коментар

Ще почна да ви спирам по пътищата май... :D

Коментар

Working...
                                X