Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща в Разград ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

avvasilev написа:
    Кога и къде?БТВ какво прави този розовия дзвер цял ден пред Сити център?Даже нарочно паркирах до него около обяд някъде?
    Приятелят ми работи в складовете и спира там. Защо не ги снима с ,,баткото" (Типото)? :D А колегата t-o-t-i предложи да сменим часа на срещите, но трябва той да кажа как му е удобно. Обаче като гледам не е влизал отдавна във форума. За другите колеги с Фиати не знам, все пак живеем в Разград, вече не знам кво да кажа.
    FIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE

Коментар

Той баткото е голям и зъл :D А Уното е сладур.Много различни коли.
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

аз съм свободен вечер след 6 и 30 почти винаги събота и неделя също стига да е след работно време и сам за кадето и да кажете.
        DRIFT maniq

Коментар

Хайде дайте предложения!

Коментар

Пак там кажете час.Аз ще правя малко ремонт така че 14:00 - 15:00 часа е добро време
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
              Пак там кажете час.Аз ще правя малко ремонт така че 14:00 - 15:00 часа е добро време
              Аз съм там ! 14:30 , Централ. ОК ?

Коментар

Коментар

Някой друг ????

Коментар

еи колеги с фиати ко стана никои не казва как мина срещата и въобще имапе ли.
                    DRIFT maniq

Коментар

Ами, кво да ти кажем колега? Пак бяхме двама. Направо много ме е яд! Като се замисля колко фиати можем да се съберем.

Коментар

ие фиатове не искате ли да си купим някои друг стикер 4е сме от форума ако е така даите да събрем броика и да си поръчаме
                        DRIFT maniq

Коментар

Аз стикер на форума вече имам, нали ти казах, само че още не съм го залепила ! Със срещите какво стана ? Хайде да се съберем най-после !

Коментар

Аз един път си поисках и те ми отказаха ти на кого каза че си искала ,че и аз да си взема ,а относно срещите това време което избирате не ми е одобно и за това не се явявам инак имам огромно желание обаче уви.
                            DRIFT maniq

Коментар

t-o-t-i написа:
                              Аз един път си поисках и те ми отказаха ти на кого каза че си искала ,че и аз да си взема ,а относно срещите това време което избирате не ми е одобно и за това не се явявам инак имам огромно желание обаче уви.
                              На теб казах за стикера ! Явно си забравил. Пратих на ,,лични" съобщение на Yavor и той веднага ми прати стикер. Написах си адреса и така. Много бързо стана. А за бройката първия е безплатен, за повече нещо се плаща, но не знам как става. Питай го и за това! За срещите предложи нещо, ама по-точно!

Коментар

оки верно че ми беше казала сега се сетих като прочетох. А за среща казвам точно и ясно сряда в 8/30 до към 9. това е едно от удобните времена за мене. не знам за вас как
                                DRIFT maniq

Коментар

Working...
                                X