Аз за туй предложих да е безялкохолна. То не останахме "ценители".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас-2; 16:00 паркинга пред х-л Авеню
Collapse
X
-
http://www.flagman.bg/article/90811Автор: Иван КОЛЕВ.Сборният пункт е пред магазин "Метро"В събота Бургас ще ври. Стотици се очаква да се включат в протеста срещу новата цена на винетките, които от следващата година ще струват 97 лева.Организацията е изключително сериозна и Бургас дава индикации, че може да направи най-зрелищната и масова демонстрация срещу "Рекета наречен Винетка"."Тръгваме в 13 часа от паркинга пред "Метро". Ще направим символично автошествие до Ветрен и обратно. Предварително се извиняваме на шофьорите, но битката е и за тях. Писна ни държавата да ни изнудват със скъпи винетки, а пътищата ни все така да са разбити. 97-те лева са безобразие и подигравка спрямо българските граждани", казаха пред Флагман.бг организаторите на протеста.Те са уведомили кмета на Община Бургас, шефа на АПИ, регионалния министър, министър-председателя и КАТ. Категорични са, че ще превърнат съботната блокада в традиция, ако не бъдат върнати старите цени на винетките.
Коментар
-
Колеги искате ли да си направим някаква една среща за закриване на 2015-та? Регулярните ежеседмични срещи като цяло според мен са малко отживелица и са изчерпани, не само за ФФБ ами и като цяло за повечето автофоруми,но едно изпращане на старата година мисля,че е постижимо Ако искате може да се съберем и на друго място различно от х-л Авеню,а ако искате и да не е в неделя ами някой друг ден,но сякаш на мен най ми се иска да в светлата част на денонощието да става за снимки.Да си подредим колите,да се снимаме и ние ей така за спомен Какво мислите?EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар