Поне последно беше обяснено в темата за картите,че ще са валидни въпреки изтеклия срок.Абе има ли файда от зареждане вече на тази верига?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас-2; 16:00 паркинга пред х-л Авеню
Collapse
X
-
popara801 написа:Поне последно беше обяснено в темата за картите,че ще са валидни въпреки изтеклия срок.Абе има ли файда от зареждане вече на тази верига?Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
popara801 написа:Поне последно беше обяснено в темата за картите,че ще са валидни въпреки изтеклия срок.Абе има ли файда от зареждане вече на тази верига?
Коментар
-
Момчета и момичета, позволявам си да се включа във вашия чат, за да ви уверя, че, стотинките, които влизат в касата на Сдружението от всеки зареден литър гориво с Форумска карта са от важно, да не кажа жизнено важно значение. По думите на касиера ни, те са единствения сигурен месечен доход.А всеки знае, че без приходи, няма как да се правят разходи за каквото и да било! В тази връзка да помоля, говорихме за това и на събранието, търсете моля, и намерете рекламодатели. За банерите (така се казват май) става дума. Ма не да се рекламира "Уголемяване на..."Нещо свързано с автомобили. Но..., пък в тази връзка си мисля, защо пък не и магазини за хр. стоки, бебешки неща и т.н. Хотели, къщи за гости... мислете.Вие сте.Пък може и членски внос да платите. Що не. Като мен. Щом сте ин, логично е. Мене ме кефи да съм в цялата тази схема.Поздрави от мен.Краси, страхотна сливовица! Показа ни как се прави! А пък бялото вино...Попарови, ... за момент се замислих, какво да ви кажа, пожелая... Ще кажа само: горе главата. Нещата ще се наредят. Това са само малки, временни битови проблеми. Пуснете тото, може пък да спечелите. :D И... застраховайте се!Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Момчета и момичета, позволявам си да се включа във вашия чат, за да ви уверя, че, стотинките, които влизат в касата на Сдружението от всеки зареден литър гориво с Форумска карта са от важно, да не кажа жизнено важно значение. По думите на касиера ни, те са единствения сигурен месечен доход.А всеки знае, че без приходи, няма как да се правят разходи за каквото и да било! В тази връзка да помоля, говорихме за това и на събранието, търсете моля, и намерете рекламодатели. За банерите (така се казват май) става дума. Ма не да се рекламира "Уголемяване на..."Нещо свързано с автомобили. Но..., пък в тази връзка си мисля, защо пък не и магазини за хр. стоки, бебешки неща и т.н. Хотели, къщи за гости... мислете.Вие сте.Пък може и членски внос да платите. Що не. Като мен. Щом сте ин, логично е. Мене ме кефи да съм в цялата тази схема.Поздрави от мен.Краси, страхотна сливовица! Показа ни как се прави! А пък бялото вино...Попарови, ... за момент се замислих, какво да ви кажа, пожелая... Ще кажа само: горе главата. Нещата ще се наредят. Това са само малки, временни битови проблеми. Пуснете тото, може пък да спечелите. :D И... застраховайте се!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар