Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас-2; 16:00 паркинга пред х-л Авеню

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поне последно беше обяснено в темата за картите,че ще са валидни въпреки изтеклия срок.Абе има ли файда от зареждане вече на тази верига?
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      Поне последно беше обяснено в темата за картите,че ще са валидни въпреки изтеклия срок.Абе има ли файда от зареждане вече на тази верига?
      За бензина не знам, дизела е гаден, ама газта става.
      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

popara801 написа:
        Файда има! От нашите зареждания се отчислява малка част която влиза в касата на сдружението.От там после идват безплатните стикери,покриване на част от финансирането на Италфеста,закупуването на нови машини за поддръжката на форума и куп други разходи.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Момчета и момичета, позволявам си да се включа във вашия чат, за да ви уверя, че, стотинките, които влизат в касата на Сдружението от всеки зареден литър гориво с Форумска карта са от важно, да не кажа жизнено важно значение. По думите на касиера ни, те са единствения сигурен месечен доход.А всеки знае, че без приходи, няма как да се правят разходи за каквото и да било! В тази връзка да помоля, говорихме за това и на събранието, търсете моля, и намерете рекламодатели. За банерите (така се казват май) става дума. Ма не да се рекламира "Уголемяване на..."Нещо свързано с автомобили. Но..., пък в тази връзка си мисля, защо пък не и магазини за хр. стоки, бебешки неща и т.н. Хотели, къщи за гости... мислете.Вие сте.Пък може и членски внос да платите. Що не. Като мен. Щом сте ин, логично е. Мене ме кефи да съм в цялата тази схема.Поздрави от мен.Краси, страхотна сливовица! Показа ни как се прави! А пък бялото вино...Попарови, ... за момент се замислих, какво да ви кажа, пожелая... Ще кажа само: горе главата. Нещата ще се наредят. Това са само малки, временни битови проблеми. Пуснете тото, може пък да спечелите. :D И... застраховайте се!
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Нямам нищо против да търся рекламодатели,но... всичко опира до парите. Първото нещо което всеки ще ме пита е "Колко ще ми струва?". След като имам яснен отговор на този въпрос ,ще се заема с търсенето на рекламодатели.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

lhristov написа:
              Момчета и момичета, позволявам си да се включа във вашия чат, за да ви уверя, че, стотинките, които влизат в касата на Сдружението от всеки зареден литър гориво с Форумска карта са от важно, да не кажа жизнено важно значение. По думите на касиера ни, те са единствения сигурен месечен доход.А всеки знае, че без приходи, няма как да се правят разходи за каквото и да било! В тази връзка да помоля, говорихме за това и на събранието, търсете моля, и намерете рекламодатели. За банерите (така се казват май) става дума. Ма не да се рекламира "Уголемяване на..."Нещо свързано с автомобили. Но..., пък в тази връзка си мисля, защо пък не и магазини за хр. стоки, бебешки неща и т.н. Хотели, къщи за гости... мислете.Вие сте.Пък може и членски внос да платите. Що не. Като мен. Щом сте ин, логично е. Мене ме кефи да съм в цялата тази схема.Поздрави от мен.Краси, страхотна сливовица! Показа ни как се прави! А пък бялото вино...Попарови, ... за момент се замислих, какво да ви кажа, пожелая... Ще кажа само: горе главата. Нещата ще се наредят. Това са само малки, временни битови проблеми. Пуснете тото, може пък да спечелите. :D И... застраховайте се!
              По принцип нямам нищо против финансирането на форума.Дори съм готов да плащам членски внос,но за тази верига бензиностанции ми е малко странно особено в Стара Загора около 2-те ЕКО-та има други бензиностанции поне по две и като видя цените им винаги с по 5-10 стотинки на литър отгоре и ме отказват иначе преди си зареждах постоянно на тях.Дори и сега като ходя до София си зареждам на тях метан,но за съжаление тук в Стара Загора нямат метан.Иначе може да се пробва договор с друга верига то пак си зависи от текстовете в сегашния договор с ЕКО,но казвам само като идея.Поздрави и извинения за неподходящото място на тази дискусия.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Във Враца цените на Еко са същите като на съседните частни бензиностанции. С отстъпката нафтата ми излиза под 2.40. Така че, да, файда има.И нафтата им е като навсякъде.Бе тая тема не беше ли за бургаските срещи?

Коментар

За утре (11-ти) не ви знам, ама мога да се опитам за 18-ти да съм на линия, ако има поне още един, че да не кисна сам
                  Fiat Punto MK2 Sporting
                  Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Имаш ми телефона,обади се да се видим. Утре съм айляк цял ден.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Утре и аз мога да мина.Едит: Днеска, някой ще ходи ли.
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

аз мога да мина за малко и да одаря една вода
                        Punto Mk2 1.2I Sx

Коментар

в колко?
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

В 4 съм там хем да го изкъпя :D
                            Haters Gonna Hate

Коментар

то било в 4, аз отидох в 6 :D не е ли лятно време вече
                              Fiat Punto MK2 Sporting
                              Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Аз пък се занимавах, с на зетя Пасата.
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Working...
                                X