Ми, да вземем да си върнем стария график тогава, с втората и последната неделя от месеца. На Уеста, както си беше, барем се засечем с някои колеги от Алфа форума.
Еййй, аз бях извън града петък, събота и неделя ( разбра се по работа). Иначе тая неделя, съм намислил да дойда, да се видим, че цяла година не сме се виждали.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Днес получих пакета с рекламните материали на Фиат Форум България.В наличност са:КлючодържателиСтикери за вътрешно залепяне малки и големи от кръглите и големите тип "Пернишки".Няколко различни модела на стикерите бебе в колата.Химикалки.Карти за отстъпка в бензиностанции ЕКО, светлоотразителни фигурки за деца(всички са розово-червени динозавърчета).Желаещите да получат рекламни материали да се свържат с мен на ЛС. или на телефон 0885 08 22 83-Красимир.Важи за района на Бургас!
Днес получих пакета с рекламните материали на Фиат Форум България.В наличност са:КлючодържателиСтикери за вътрешно залепяне малки и големи от кръглите и големите тип "Пернишки".Няколко различни модела на стикерите бебе в колата.Химикалки.Карти за отстъпка в бензиностанции ЕКО, светлоотразителни фигурки за деца(всички са розово-червени динозавърчета).Желаещите да получат рекламни материали да се свържат с мен на ЛС. или на телефон 0885 08 22 83-Красимир.Важи за района на Бургас!
На мен, може да ми запазиш, едно малко, кръгло стикерче и една химикалка. Пък през седмицата, ако има възможност, ще ти звънна, да ти покажа Мареа-та.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар