Голяма среща се получи днес! Добре ,че се гледах в огледалото ,че да не съм сам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас-2; 16:00 паркинга пред х-л Авеню
Collapse
X
-
Днес получих пакета с рекламните материали на Фиат Форум България.В наличност са:КлючодържателиСтикери за вътрешно залепяне малки и големи от кръглите и големите тип "Пернишки".Няколко различни модела на стикерите бебе в колата.Химикалки.Карти за отстъпка в бензиностанции ЕКО, светлоотразителни фигурки за деца(всички са розово-червени динозавърчета).Желаещите да получат рекламни материали да се свържат с мен на ЛС. или на телефон 0885 08 22 83-Красимир.Важи за района на Бургас!
Коментар
-
krasio_79bs написа:Днес получих пакета с рекламните материали на Фиат Форум България.В наличност са:КлючодържателиСтикери за вътрешно залепяне малки и големи от кръглите и големите тип "Пернишки".Няколко различни модела на стикерите бебе в колата.Химикалки.Карти за отстъпка в бензиностанции ЕКО, светлоотразителни фигурки за деца(всички са розово-червени динозавърчета).Желаещите да получат рекламни материали да се свържат с мен на ЛС. или на телефон 0885 08 22 83-Красимир.Важи за района на Бургас!Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар