Благодаря за предложената помощ!Снабдил съм се с един голям Бош от баш профи серията и мисля,че ще се справя утре.Скоро ще има панел за събаряне в кухнята и ако не ви е минал мерака може да ударите по едно рамо.
Благодаря за предложената помощ!Снабдил съм се с един голям Бош от баш профи серията и мисля,че ще се справя утре.Скоро ще има панел за събаряне в кухнята и ако не ви е минал мерака може да ударите по едно рамо.
Казваш кога и прайм работата.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Калояне,ако го метнем с двете машини дали ще му разплачем майката за един ден?
Калояне,ако го метнем с двете машини дали ще му разплачем майката за един ден?
Предполагам, колонките ще са от железобетон и ще даде малко зор, ама що да не. Само трябва да е събота или неделя.Едно време, баща ми в апартамента в Ямбол, с чук блъска и го събори. С хилтитата, ще стане на парченца, малко по малко и ще падне.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Долу, край блатото, има един склад. Като минеш Лукойла/Портойла/, тръгваш към Свободната зона. Може би беше след 500 м., да не кажа и малко повече. На самата улица е...Виж там какви цени ще ти обадят. Като правих ремонта взех оттам и ми се стори изгодно
Коментар