Колеги, пролетта пукна!по примера на много други организации, предлагам да си направим една спортна среща.Идеята е да се съберем за едно мачле. Предложението ми е за неделя сутрин, преди срещата от 11.Възможност има в 36 соу, Максим горки. Близо е до Пипълс, горе-долу. Естествено може да се предложи и друго - просто там има двор и две игрища. Какво ще кажете?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортна среща
Collapse
X
-
maiska
Ей, ама вие за футбол ли говорите.... Тъкмо и аз мислех да се включа, ама ако е волейбол А с тоя футбол, може само като агитка да се присъединиме Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
maiska написа:А с тоя футбол, може само като агитка да се присъединиме Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
maiska написа:Ей, ама вие за футбол ли говорите.... Тъкмо и аз мислех да се включа, ама ако е волейбол А с тоя футбол, може само като агитка да се присъединиме Yellow_Flash_Colorz_PDT_06BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
И мен ме бройте.EVITA написа:Тъкмо викам, айде дойде сезона на федербала те викат мач. Ако бяхте казали федербал от Пловдив до София щях да дойда. Супер сте го замислили. Бравос.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Абе и аз съм навит повече за волейбол , ама ще трябва да търсим игрище... Защото за футбола... най-много да ритна някого по кокалчето (без да искам де)... :D За съжаление тази неделя и като публика няма да мога да участвам...Иначе адмирирам идеята да си размърдаме Д-тата!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Мен ме духна вятъра към планината, но идеята ми остава, мисля че идейката си я бива, трябва понякога да слизаме от колите!Затова, следващият път ще нося топка. Който има перца, топка за бейзбол, аз съм за, особено ако е хубаво времето!Да знаете че други вече отбор по футбол имат. Онзи ден гледах едни как играят на едно игрище. Хората бяха на по над 30 години.В момента не може да се видят такива хора, да играят заедно. Малките си гледат повече компютрите PSP-тата и телефоните, и дебелеят. От някъде трябва да се започне българщината, и според мен, началото е в един общ спорт.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар