и само да кажа...на 22-ри. март ще се разходим до Търново. Мисля че наистина ще си струва (22-ри е деня на Търново и е официален празник), след което в неделя можем да пообиколим и южна България. така че предлагам сбирката да я направим тогава и в Търново, а после в колона да се поразходим отвъд Стара Планина, предполагам, че ще е приятно да се движим една колона все приятели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета за МЯСТО на пролетна FIAT среща
Collapse
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
Аз съм за Търново....Освен това ще има и празник за града на Търново и ще е всеобщо приповдигнато настроението, а и има доста неща наоколо (Царевец, Трявна, Елена, Арбанаси, Дряновски манастир, Еменски Каньон......)Нямам п=нищо напротив и в Пловдив, ама нещо не ме привлича този град... Просто поредния голям и мръсен град. Предполагам не ме разбирате погрешно....всички големи градове са еднакво неприятни за нас, предпочитам нещо малко, спретнато, тихичко....Карлово, Казанлък също са супер, предлагам Търново понеже ще има събитие там, не за друго, а всеки който е гледал "Звук и Светлина" знае, че си струва да се види.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Аз съм за Пазарджик и околията, Има място, където да се съберат много коли, на 15-тина километра от града има и пистичка пък и съм си унасFiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Каде в анкетата фигурира Търново.А що се отнася до центъра той е на 7км. от Карлово посока Казанлък явно затова са дадени в анкетата двата града :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар