Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Благоевград ????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Срещи в Благоевград ????

За два дни съм тук хайде имате ли някакви срещички?Снощи късно се качвах до рилския манастир и срещнах Мареа и две Бравота да спускат да си признаят кои бяха.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Re: Срещи в Благоевград ????

Tornado написа:
    За два дни съм тук хайде имате ли някакви срещички?Снощи късно се качвах до рилския манастир и срещнах Мареа и две Бравота да спускат да си признаят кои бяха.
    Здрасти колега! В Благоевград не знам да се събират фенове с Фиат. Но все пак всяка неделя аз си ходя на с Мареата на сбирките на Опел Клуба, щото до преди време карах Опелче. Ще се радвам обаче ако искаш да се видим, защото все още не съм се срещал с Фиат фенове от страната и е време да променим тоя факт. С Опел клуба си създадох супер приятели от цяла България. Та аз през деня съм до 5 на работа и след това съм кажи речи свободен. Ако искаш, обади ми се, гмс-а ми е 0887507401. Казвам се Боян. Ако си с Мареата ще се радвам да я видя! :D
    KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
    Land Rover Discovery 2.5TD '94
    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
    EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Re: Срещи в Благоевград ????

Tornado написа:
      Бяхме ето тези тук. За съжаление на Рилския манастир не можахме да намерим места в единствения работещ ресторант там към момента, но доста се разходихме и там иначе. Снимките са от едно заведение малко под манастира. От Благоевград бяхме аз и колегата Rokambol. Останалите всичките дойдоха от София. Сигурен съм, че си видял мареата на Rokambol и други две бравота на връщане, които вървяха пакет. Имаше и една Ланчия, ама колегите с нея и още едно Браво се качиха към манастира вечерта, че те пристихнаха на срещата със закъснение и бяха пропуснали частта с разходката из манастира. Всички снимки можеш да проследиш тук - http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...Особено смешно беше като се наложи 4-5 фиатаджии да избутаме едно разпилено Пежо, тъй като последното не можа да отлепи на баирчето зад манастира, след което 6 фиата най-необезпокоявано и без никакво буксуване си се изкачихме след Пежото. Има снимки. Бутахме задружно и някакво комби, ама не съм сигурен нисан ли беше или тойота.
      Прикачени файлове

Коментар

Браво знаех си че е имало нещо ама доста побързах и пак не успях навреме.

Коментар

Tornado написа:
          Браво знаех си че е имало нещо ама доста побързах и пак не успях навреме.
          Мдааа, даже горе на Рилския двама пича питаха като видяха колоната ние ли сме за срещата на ФИАТ, ама после нещо се загубихме с тях. Появи се и още едно синьо COUPE с благоевградска регистрация, но се оказа, че не е за срещата. Имаше идея и в Благоевград да се съберем по-късно всички, ама много останахме горе в заведението. После ключаря тръгна пръв, аз бързах и изпреварих всички, други се качиха към Рилския и затова си засекъл само три автомобила. Ако си се качил малко по-рано 100% като видиш 8-9 фиата един до друг веднага си щял да се сетиш, че явно е среща. Щеше да е хубаво ако се беше отбил и ти.

Коментар

Ами аде закъснях доста.

Коментар

Tornado написа:
              Ами аде закъснях доста.
              Другият път като идваш към нашия вилает, се обади. Телефона ми го има в една тема. Между другото, ние редовно се събираме, макар и камерен състав, който има желание, ще намери начин
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
                Tornado написа:
                Ами аде закъснях доста.
                Другият път като идваш към нашия вилает, се обади. Телефона ми го има в една тема. Между другото, ние редовно се събираме, макар и камерен състав, който има желание, ще намери начин
                То с тия два форума само се разминаваме ама ,а де.Поне се видях с колегите manot24, Ka3BaM и още един мисля нещо от рода на v.darakovski .Направи ми впечатление големия брой Браво,Брава и Мареа в Благоевград.НА два пъти спирах в една уличка до центъра където гордо почиваха едно черно Браво 2,0 и една Брава мисля 1,6.

Коментар

Tornado написа:
                  ...Направи ми впечатление големия брой Браво,Брава и Мареа в Благоевград.НА два пъти спирах в една уличка до центъра където гордо почиваха едно черно Браво 2,0 и една Брава мисля 1,6.
                  Имам усещането, че всяка втора кола в града е Фиат, толкова са много
                  Fiat Marea 1.8i 16V
                  Fiat Tipo 1.4i 8V
                  Fiat Punto 1.6i 8V
                  www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
                  X