Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ямбол/Сливен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iakvvu написа:
    krasio_79bs написа:
    iakvvu написа:
    Малииииии.....колко много съм изтървал от снощи Ще ми идвате на гости :D ,а аз за малко да пропусна.Зърнах идеи за федербалче...На баира има прилични полянки и доста просторни,така че може да му спретнем едно турнирче.Те и без друго колите не могат да катерят по скали и камънаци :D тях ще ги оставим да почиват.
    Не е много сигурно това с колите и скалитеhttp://www.youtube.com/watch?v=42XK7dI_fY0
    Колата звяр :D :D Продавам Стилооооо! (шегувам се)
    Тъкмо се зарадвах. :D
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Не ти трябва :D Голяма бричка е.Аз и затова не я давам да не се главоболи друг с нея :D
      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Бричка, бричка, ама с 17ки
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Неочаквано за мен,стана доста добре изглеждаща.Очарован съм и от гумите.очаквах и возията да се влоши,но разликата е много малка,може би както беше с 16-ките.
          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

айде балкана зове
            Fiat Tipo 1.6

Коментар

Приготвихте ли кюмюря за барбекютата?А кебапчетата?Аз този уикенд направих генерална репетиция:

Коментар

Immortal написа:
                Приготвихте ли кюмюря за барбекютата?А кебапчетата?Аз този уикенд направих генерална репетиция:
                ГЪЗАРИ!!!Как ни въй срам да замърсявате въздуха с тия барбекюта?!?
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Пууу, да можех да се телепортирам с мойто червено винце...Не съм "болен" фен на месото, ама това направо е произведение на изкуството...
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Пууу, да можех да се телепортирам с мойто червено винце...Не съм "болен" фен на месото, ама това направо е произведение на изкуството...
                    Да не си приписвам чужди заслуги - това е произведение на Асен (racer666). Аз бях само консуматор

Коментар

Чревоугодник ньеден!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Immortal написа:
                        вчера и аз така бях и след малко пак

Коментар

колеги има ли някой в събота от Ямбол или Сливен да пътува към Калояново,, че да се уговорим...
                          TIPO Sedicivalvole

Коментар

то кога беше това в калояново ???? маи тая седмица беше нали???
                            Fiat Tipo 1.6

Коментар

Ако някои от вас пътува към Калояново,да звънка да пътуваме заедно натам.Ще се сбереме в Зарата и натам.По-яко ще е! :D
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

колегата от Зарата ако може едно телефонче да прати на лични,да може да се уговорим,че като гледам май ще съм сам от Ямбол...
                                TIPO Sedicivalvole

Коментар

Working...
                                X