Аз предлагам да е на 2-ри май,за да няма други съвпадащи мероприятия с датата.Ако всички са ЗА да пишат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ямбол/Сливен
Collapse
X
-
popara801 написа:Аз предлагам да е на 2-ри май,за да няма други съвпадащи мероприятия с датата.Ако всички са ЗА да пишат.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:popara801 написа:Аз предлагам да е на 2-ри май,за да няма други съвпадащи мероприятия с датата.Ако всички са ЗА да пишат.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Immortal написа:Аз пак да питам за датата - 25-ти е добре, ама на същата дата се провежда и национална Пунто среща, както и национален пролетен Ланча събор. Аз на Пунто срещата работа нямам, на Ланча събора много ми се ходи, но ако отида - то ще е в събота и в неделя сутринта ще се върна.Ако всички сте ОК за 25-ти - супер! Ще посъбера ямболската рехава групичка, пък кой знае - може да се посъберем 4-5 коли Бургазлии какво ще кажат?Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
Ето линк към анкетата:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...7672Краси и Емо - я да дойдете и двамата, ще поиграете малко федербал и ще изчистите взаимоотношенията си Пък ако ви е по-лесно - на бира и кебапчета.Предлагам Краси да си донесе барбекюто и да си направим сами скарата, че ония на Карандила дерат кожи.
Коментар
-
Малииииии.....колко много съм изтървал от снощи Ще ми идвате на гости :D ,а аз за малко да пропусна.Зърнах идеи за федербалче...На баира има прилични полянки и доста просторни,така че може да му спретнем едно турнирче.Те и без друго колите не могат да катерят по скали и камънаци :D тях ще ги оставим да почиват.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
krasio_79bs написа:Нищо лошо не виждам в това да си откровен с хората.Да не бяхте почвали със заяждането по между си.Ако аз съм причината да не идваш,направо си го кажи.Не слагай всички колеги от Бургас под общ знаменател.Весело изкарване ви желая,няма да присъствам да не дразня хората с откровеността си.
Коментар
-
iakvvu написа:Малииииии.....колко много съм изтървал от снощи Ще ми идвате на гости :D ,а аз за малко да пропусна.Зърнах идеи за федербалче...На баира има прилични полянки и доста просторни,така че може да му спретнем едно турнирче.Те и без друго колите не могат да катерят по скали и камънаци :D тях ще ги оставим да почиват.
Коментар
-
krasio_79bs написа:iakvvu написа:Малииииии.....колко много съм изтървал от снощи Ще ми идвате на гости :D ,а аз за малко да пропусна.Зърнах идеи за федербалче...На баира има прилични полянки и доста просторни,така че може да му спретнем едно турнирче.Те и без друго колите не могат да катерят по скали и камънаци :D тях ще ги оставим да почиват.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
krasio_79bs написа:iakvvu написа:Малииииии.....колко много съм изтървал от снощи Ще ми идвате на гости :D ,а аз за малко да пропусна.Зърнах идеи за федербалче...На баира има прилични полянки и доста просторни,така че може да му спретнем едно турнирче.Те и без друго колите не могат да катерят по скали и камънаци :D тях ще ги оставим да почиват.
Коментар
-
krasio_79bs написа:iakvvu написа:Малииииии.....колко много съм изтървал от снощи Ще ми идвате на гости :D ,а аз за малко да пропусна.Зърнах идеи за федербалче...На баира има прилични полянки и доста просторни,така че може да му спретнем едно турнирче.Те и без друго колите не могат да катерят по скали и камънаци :D тях ще ги оставим да почиват.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар