Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ямбол/Сливен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кога ште има срешта в ямбол ?
    Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Коментар

Когато кажете Останалите колеги се спотайват.Влизат няк’ви ямболлии във форума, амаааа...

Коментар

А в Сливен няма ли най - накрая да се направи една среща, на ден срещам по 50 Пунтота най - малко по пътя и то все хора на мойта възраст, брава, браво, марея няма да ги броим, че бройката се губи вече.. толкова ли не можем да отделим по час/два някой събота или неделя .. това ще се реши в последствие, та да се събираме и ние.. на първата среща 5, на втората 10.. на третата 13.. малко по малко с всеки изминал път ще идват и още и още... а и не само от Сливен... Ямбол (ей къде са 10 мин. път), Нова Загора (има няма 30тина км.) та дори и Стара Загора (колко са 80тина км)?
        Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.

Коментар

Най-близката известна ми среща ще е тази в Ичера на 16/17.01.2010 (само на 25 км от Сливен, ей го на).Темата е най-отгоре, да не давам линк.П.П. Среща в Сливен имаше съвсем наскоро, и то с участие от Стара и Нова Загора, Сливен, Ямбол и Бургас.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=50787

Коментар

пуф, това с Карандила съм го пропуснал, но се питам защо.. кофти.. скоро няма ли да се организира нещо подобно на това събиране? (за карандила става дума)
            Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.

Коментар

rdinev написа:
              пуф, това с Карандила съм го пропуснал, но се питам защо.. кофти.. скоро няма ли да се организира нещо подобно на това събиране? (за карандила става дума)
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51850

Коментар

Ако се заформи една сбирка Ямбол-Сливен (а и другите от околията) ще бъде интересно според мен ...
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp

Коментар

Колеги, какво ще кажете за локална среща?Скоро не сме се събирали.Да направим едно Крушаре? Или в Ямбол? Или в Сливен?Дайте да го обсъдим, и ако не тази събота (че няма време), да се видим следващата (20.02.2010) ?Давайте идеи... Аз предлагам в Крушаре, че да е еднакво и за ямболлии, и за сливенлии.Мястото е изпитано Други предложения?

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=54844

Коментар

извинявайте че се намесвам в чужда територия ама да е в сливен може и ние да дойдем на летището искам както беше след като ходихме на карандила
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

ей как сте ве и аз изкап пак подобна среща като предната във сливен и после на летището ако има аз сам за

Коментар

да си спретнем една среща стз сливен ямбол

Коментар

strajaro написа:
                            Хайде де :D
                            AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                            HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                            Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
                              strajaro написа:
                              Хайде де :D
                              само кажете кога

Коментар

И аз съм ’за’!Имам и няколко карти за Еко, ако някой все още не се е сдобил, ще раздам.Измислете го и идваме.

Коментар

Working...
                                X