Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ямбол/Сливен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако съм тук ще дойда колега,че може и към Бургас да ходя,но незнам все още ...
    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

И утре ли ще сме в камерен състав. От два града се събират 3 човека и половина ако дойде някой от Бургас ..... Срамота

Коментар

Утре съм на работа и ще минете без мен тоя път.Ако искате заповядайте в неделя на среща ни в Бургас.Добре сте ни дошли.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз съм там, пък който иска да идва...времето ще е хубаво, има кюфтета по 50 ст... Бира по 90 ст...ко да иска повече един италфен

Коментар

krasio_79bs написа:
            Утре съм на работа и ще минете без мен тоя път.Ако искате заповядайте в неделя на среща ни в Бургас.Добре сте ни дошли.
            Не знам за утре, ама в неделя, жив-умрял, ша та чакаме с апаратчето да минеш Албумът ни за срещи е празен, засрами се!
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Immortal написа:
              Аз съм там, пък който иска да идва...времето ще е хубаво, има кюфтета по 50 ст... Бира по 90 ст...ко да иска повече един италфен
              Достойно мнение за номер 5000 Честито!
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Деяне, ако ще сме само с тебе да се видим направо на кафе в Ямбол.

Коментар

Няма да сме само двамата, така че...Засега сме от Ямбол 4 човека сигурни, заедно с поне 3 жени...От Сливен не знам, ще стане ясно на място

Коментар

1:0 за Ямболската група

Коментар

Някой няма ли да пусне малко снимки да позяпаме?

Коментар

Тая седмица пропуснах среща ни в Бургас успях да отида , ни в Ямбол,а ти колега nickname защо не си идвал да видиш на място не на снимки
                        Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Аз пък бях и на двете, да ви е яд Преди малко се прибрах от Бургас... Браво на Бургазлии... доста хора се бяха събрали. Ама и ние ги изненадахме Ето малко снимки от последните две срещи в Крушаре:
                          Прикачени файлове

Коментар

gelew написа:
                            Тая седмица пропуснах среща ни в Бургас успях да отида , ни в Ямбол,а ти колега nickname защо не си идвал да видиш на място не на снимки
                            Много ми се иска и аз да присъствам, но от както се провеждат тези срещи все се падам на работа в Събота

Коментар

Е това е, веднъж да дойда,но е документирано.
                              FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Колеги, ако предпочитате - да сменим денят от събота на неделя? Да няма хора на работа?Мисля, че на тези, които не работим ни в събота, ни в неделя ще ни е все едно?Важното е да се създаде традиция.

Коментар

Working...
                                X