Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ямбол/Сливен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Те Ямболлии не отскачат до Ямбол, ти искаш Елховлии gelew, пали гумите на Типото и довечера в Ямбол на МОМО. Може да сме само аз и ти обаче... като гледам заинтересоваността каква е

Коментар

То много хубаво колега обаче нямам винетка и ония дебнат точно на входа на Ямбол затова исках някъде по наблизо да мина с някое оправдание може да съберем хора за другата седмица аз съм готов да поема отговорност за събиране на сливналий и дано има успех
      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Без винетка се кара Сливен Самуилово Крушаре разклон Х.Димитрово Дражево Кабиле Ямбол. Иначе съм навит.

Коментар

Ок оставяме го за кога събота? аз ще видя какво мога да направя да събера хора
          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Браво бе,ямолии идват да ядат пасти в Сливен ние ще ходим на среща в Ямбол :D Ама така ще е, като не можем една среща да направим. По-добре в Ямбол отколкото хич.
            FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

В Крушаре на заведението до моста?

Коментар

навит съм ще организирам накои неща тук в Сливен и събота през деня се събираме и дано бъдем повечко хора последно къде ще бъде мястото Крушаре заведението до моста то не е ли Тир паркинг?

Коментар

ЯМБОЛ/СЛИВЕН среща

С някои колеги обсъдихме да направим събиране на феновете от двата града. Решихме следното:Да се срещнем в с.Крушаре, в заведението до моста на р.Тунджа в събота, 19.09, от 13 ч.Всеки който иска, да заповяда.

Коментар

С колегата сме там нека заповядат всички и дано този път се съберем.

Коментар

мале като гледам как вървят нещата май само двамата ще сме...

Коментар

Не се бой. От Ямбол ще дойдат поне още 3-4 колеги, чул съм се с тях.Ще обсъдим и евентуалното пътуване за Италфеста - да го направим заедно в колона.

Коментар

Сега виждам темата - отдавна не съм посещавал форума. За съжаление пак ще пропусна. Имам лични проблеми.
                          Peugeot 301
                          Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Дано аз говоря с хора но ... какво да ти кажа всички бизнесмени и нямат време

Коментар

gelew написа:
                              Дано аз говоря с хора но ... какво да ти кажа всички бизнесмени и нямат време
                              Ако бях бизнесмен, нямаше да карам 10-15 годишна кола. Както писах проблемите ми са от съвсем лично естество.
                              Peugeot 301
                              Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Днес спрях на въпросното заведение да проверя как са нещата - никога до сега не бях спирал там. Доста прилично изглежда, обаче утре от 14 ч там ще има сватба. Казах им, че ще се съберем 5-6 човека от 13 ч, казаха "няма проблем".Докато дойдат сватбарите - ще сме се изнесли. Който дойде - дойде. Ще пием по една лимонада и толкоз Имам уверението на още 3 човека, че ще дойдат от Ямбол, пък да видим.Венко, с теб оня ден се разминахме точно пред Кауфланда, свирнах, ама дали ме видя?!?

Коментар

Working...
                                X