Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ямбол/Сливен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ха ха! Ми ти докато ходеше по майстори - аз де мислиш, че ходих Днес се посъбрахме - 5 коли и 7-8 човека... Следващата седмица - повече Ама викам направо на МОМО-то... И паркинга - паркинг, и кафенето - кафене...(Уф, аз следващата седмица ще си топя краката в Егейско море Вероятно.)

Коментар

Знам те аз , че си тарикат голям.Това е за Тенко и следващия път искам да видя, кво може една турбо бенДзинка:btw Следващия път девойката да забере някоя приятелка с нея
      Прикачени файлове
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Знам те аз , че си тарикат голям.Това е за Тенко и следващия път искам да видя, кво може една турбо бенДзинка:btw Следващия път девойката да забере някоя приятелка с нея
        Абе извинявам се че се намесвам,ама Емо кви са тия ПДФ-и само с ЖТД означения???Мислех,че си обърнал вярата,ама явно още не можеш.Кво направихте с калибрвките?Стана ли турбо метана?Другата седмица и аз може да се включа в ходенето до Ямбол,ако успея да платя тока,че 300лв малко множко ще ми дойдат.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Споко, споко... мъчат се тука едни нафтаджии, и Емо реши да им предаде занаята А за другата седмица мен може и да ме няма (най-вероятно)...пък после е Великден... ще си починем малко

Коментар

Вълкът нрава си мени, но козината - не Можем да си делнем метана бре, кво са по 2-3лв за гориво , хахаОчаквай проект JTD отвръща на удара.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Утре?То малко късно за уговорки, ама.... 11:00 на МОМО (зад бившето кино "Вапцаров"), където бяхме и миналата седмица?!?Аз ще съм там.

Коментар

emzo написа:
                Вълкът нрава си мени, но козината - не
                Помня... турбо бензин 1.3 как си прави каквото си иска с 1.9 турбопечка! На кой удар ще отвърнеш? На уното де’т те направи на крив ли?

Коментар

Утре аз сам на работа пак ни объркаха смените
                  FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95

Коментар

Дреме ми , че ми пука Живак, поне мога да слушам чалга за разлика от тебе.Някой друг да се пусна тогава с 2 пъти по-лека кола ?Бах тва Стило, няма го вече и още ти бърка в ....
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Верно - немоем да слушаме чалга, ма моем си сложим по една турбина! Не’а се твариш толко’, мой, за глупости!

Коментар

Моем, моем
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Живи и здрави!

Коментар

В Неделя пак ми се очертава ходене до Сливен, тъй че ако има мераклии може да се съберем в 11.00 в Ямбол Сити.Имортале, намери евтина кръчмичка, че ми е зареждащ ден и ще ям като невидял
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

По кое време се очертава еденето?Щото ще ходя във Варна на състезание и в неделя ще се връщам.Ку ма помолите качествено,няма да се връщам през Шумен и Търново,ми ше мина да ви видя в Ямбол.
                              Octavia RS
                              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

11:00 на МОМО (сладкарницата зад бившото кино Вапцаров) - дето бяхме предния път.Пък после ще ви водя да ядете.

Коментар

Working...
                                X