Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ямбол/Сливен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Енчев,батко ако мислиш да минаваш край Казанлък ми се обади задължително!!!!преди това,трябва да направим нещо
    Honda CBR 900 RR
    Suzuki GSF 400 Bandit
    1.9 TD 100

Коментар

Нещо е замръзнала темата! Дано поне се събирате в уречения ден и час!
      Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
        Нещо е замръзнала темата! Дано поне се събирате в уречения ден и час!
        Не разчитай на това.Най-добре намери номера на колегата Имортал и се чуйте по телефона.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Колегата Имортал няма да бъде пропуснат за нищо на света. Когато съм в Ямбол водя дъщеря ми на конната база в Кабиле да язди, така че просто няма да има този "късмет"! :DМиналата Събота и Неделя трябваше да съм в Ямбол, но се разминах с пътуването. Ще видим по Нова година как ще са нещата.

Коментар

Има огромна вероятност колегата Иммортал по Нова година да не е в България Иначе къщата ми е на 100м от конната база в Кабиле.Срещи не се провеждат поради липса на интерес.Всъщност всяка седмица срещи се провеждат в Кабиле, там всеки втори кара италианса кола, и като се съберем на някоя от селските кръчми, говорим само за италиански коли

Коментар

Ами направо пиши, че срещите се правят в Кабиле и готово. Тъкмо повод съгражданите да излязат на чист въздух.От два дни умуваме с жената дали не е по-добре да си вземем една къща в някое близко да Видин село и да си живеем на чист въздух.

Коментар

На всички колеги от Сливен и Ямбол Весела Коледа.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
                  На всички колеги от Сливен и Ямбол Весела Коледа.
                  Спамер, тя свърши вече !Викам да ги посетим скоро, забравихме си физиономиите с Енчеви и iakvvu.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Е вчера някои се видяхме с Дидо Имортъла.А идеята е добра ш алоуууу Сливен и Ямбол и Кабиле(Мабиле),гответе се тия дни след НГ!!!
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ми а де!От 31-ви до 2-ри няма да съм тук, през останалото време съм на линия.С останалите колеги от града не съм се чувал, но все ще се посъберем.

Коментар

Колеги да ви попитам нещо. Може ли да кажете къде в Сливн изработват металните гаражи и евентуално някакъв телефон. Мерси предварително.
                        Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                        Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                        Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

На 25-ти на билата ли ще се събираме.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Срещи

Колеги в ямбол организират ли се срещи от форума..аз съм нов и се интересувам ако има сбирки и аз да идвам

Коментар

Организират се при желание... само дето такова липсва.Иначе има доста колеги, ма все са заети.

Коментар

..

Ясно ами можем да се съберем примерно някоя неделя..ако има желаещи ще е мн хубаво

Коментар

Working...
                                X