Енчев,батко ако мислиш да минаваш край Казанлък ми се обади задължително!!!!преди това,трябва да направим нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ямбол/Сливен
Collapse
X
-
nikolovvd написа:Нещо е замръзнала темата! Дано поне се събирате в уречения ден и час!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колегата Имортал няма да бъде пропуснат за нищо на света. Когато съм в Ямбол водя дъщеря ми на конната база в Кабиле да язди, така че просто няма да има този "късмет"! :DМиналата Събота и Неделя трябваше да съм в Ямбол, но се разминах с пътуването. Ще видим по Нова година как ще са нещата.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Има огромна вероятност колегата Иммортал по Нова година да не е в България Иначе къщата ми е на 100м от конната база в Кабиле.Срещи не се провеждат поради липса на интерес.Всъщност всяка седмица срещи се провеждат в Кабиле, там всеки втори кара италианса кола, и като се съберем на някоя от селските кръчми, говорим само за италиански коли
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар