Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ямбол/Сливен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Спирайте се, за да не ви спирам аз!
    Абе те да спрът, ама да започнем ние, а? Дай да измислим някакви ден, час, място.Току виж сме се събрави 3-4 човека по едно кафе да изпием.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Дидо, пали барбекюто, утре дзън тийм ще се отбие
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Дидо, пали барбекюто, утре дзън тийм ще се отбие
        Само вие ми липсвахте Наистина ли? По кое време? Ако е през деня е много вероятно да не мога да ви обърна много внимание. Ако е вечерта - буюрунуз (заповядайте)!Относно среща - а де! Аз съм денонощно в града и околностите. Изберете една дата, място, час и идвам. Не ща вече да организирам нищо.Несериозна работа са това Ямболлии, аз затова си смених и местожителството в профила То не че в радиус 50 км около града има къде да се иде на пиикник де... Голо поле и слънце...На кой му е дошло на акъла да прави град насред полето, не мо’а да разбера Отворен съм за всякакви предложения! По възможност- по-евтини, че съм с ограничени финанси напоследък...

Коментар

Immortal написа:
          Отворен съм за всякакви предложения! По възможност- по-евтини, че съм с ограничени финанси напоследък...
          Че кое му е скъпото на риболова, например?Взимай една въдица, столче и чадър и сме готови То в тия жеги не е за кафета.

Коментар

Рибо-какво?Бира ще има ли?

Коментар

Immortal написа:
              Рибо-какво?Бира ще има ли?
              Че как за риба без бира Само кажи кога.Мен почти всеки ден ме ядат мухите и комарите по бреговете

Коментар

Риболовеца, ти до кога ще си в Ямбол? Че напоследък имам доста работа и не знам кога ще я свърша.В петък сутринта в града ще идват fihi и irka_fihi. Предлагам среща в 08:30 пред сервиза на hit-ko, и после ще идем някъде за сутрешно кафе. Сутрешна среща, дет’ се вика...Ще завъртя и една шайба, като наближи.

Коментар

Поздрави на всички от ваканционно селище лозенец ако има някои в региона да звънне да пием кафе. За тея които ми нямат телефона 098 660 650 на всички останали НАЗДРАВЕ
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Енчев кога пак ше имате сбирка ? Че тозипът да отидем и на карандила или някаде о околиите.
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Тъи като сме много камерен състав срещите си ги правим по телефона и с предизвестие 1-2 часа . но за гости сме винаги готови и само кажете къде искате да ви заведем и кога и ще го организираме без проблем :D
                      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

ок.

Коментар

Колеги от тази http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=63846 по близка среща не знам да ли е възможна (по близко само в вас в хола )така че сега е момента да се включите!!!
                          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

колеги, как сте ?

Коментар

Благодаря добре но маи никакво включване на нови колеги. Ние не хапем а черпим тея които идват по срещите
                              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                                Благодаря добре но маи никакво включване на нови колеги. Ние не хапем а черпим тея които идват по срещите
                                в момента е разбит от работа и гледа да си почива.и аз го базикнах ама е много уморен.

Коментар

Working...
                                X