Колга, за съжаление Ямболлии сме страшно ангажирани хора и време за срещи не ни остава.Ако идваш към Ямбол, можеш да ми звъннеш един телефон и да направим мини-среща (скайпът ми е отдолу, почти винаги е включен, а и телефона ми го има в темата "телефони за взаимопомощ".)Иначе обявената среща е всяка неделя в бирария Нико, но след като няколко недели поседях сам там, вече и аз не ходя.Има доста хора във форума от Ямбол, но за повечето думата среща е непозната.
Тъй като има ре-организация на темите за срещите, реших да информирам интересуващите се, че:В ЯМБОЛ засега НЕ СЕ провеждат срещи на любителите на итал-автомобили.Много бих искал поне веднъж месечно да се събираме някъде, но уви... интересите ни са толкова разнопосочни, че няма как да се организираме.Все едно ви канят за кумове на сватба и ви трябва един месец за подготовка...Ако някой има желание да се видим - телефонът ми го има в темата с телефоните, скайпът ми го има отдолу в бутон skype - заповядайте!
Тъй като има ре-организация на темите за срещите, реших да информирам интересуващите се, че:В ЯМБОЛ засега НЕ СЕ провеждат срещи на любителите на итал-автомобили.Много бих искал поне веднъж месечно да се събираме някъде, но уви... интересите ни са толкова разнопосочни, че няма как да се организираме.Все едно ви канят за кумове на сватба и ви трябва един месец за подготовка...Ако някой има желание да се видим - телефонът ми го има в темата с телефоните, скайпът ми го има отдолу в бутон skype - заповядайте!
Мене от сутринта ако ме поканят за кум за вечерта няма да се дърпам. Незнам за вас в Ямбол.
Светлина в тунела, относно срещите в града ни Днес почти случайно направихме малка среща с някои колеги.Ще направим опит за възобновяване на редовни срещи на итал-феновете в града.РЕДОВНА СРЕЩА В ЯМБОЛ:Всеки ПОНЕДЕЛНИК от 19:00 ч на паркинга пред кафе-сладкарница МОМО (западната страна на бившето кино "Вапцаров", зад билетния център).По това време паркингът е почти празен, място има за достатъчно коли. Да видим кво ще излезе...
имам идея след като и ямболии и сливналии не се организираме за среща даите да направим поне една обща някъде посредата на пътя м/у Ямбол и Сливен например в Крушаре? и да се съберем повече хора?
Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Абе в Елхово има много фиати.Не отскачат ли до Ямбол ????
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар