Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ямбол/Сливен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    emzo написа:
    Аз съм аут за срещата с бургазлии
    И защо така?Какво ни е?
    абе пери се тука Емо ами колеги трябва да се уточни дата то друго няма какво да се организира
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Пера се в пералнята Васко !
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

какви са тези JTD team това някакво ново сдружение ли е?

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ta викам да избираме другата седмица и да ходим на гости на iakvvu, пък ако някой иска да заповяда.Понеже сме в горивна криза - може да се комбинираме и да идем с по-малко -и.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Ta викам да избираме другата седмица и да ходим на гости на iakvvu, пък ако някой иска да заповяда.Понеже сме в горивна криза - може да се комбинираме и да идем с по-малко -и.
            ми Емо като си гледам графика другата неделя почивам така че ако е за неделя съм с вас

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ако под "другата" неделя се има предвид 18.04 - и аз съм на линия.Ако е другата "другата" неделя - 25.04 - може и да съм на Ланча срещата на Беклемето. Но там се искат повече финанси, та може и тогава да съм свободен

Коментар

И аз да попитам за кога става дума и за къде да се събирате. Може и ние да се включим.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

Уж за 25,04Цел - Карандила.Предлагам по-отрано да е.Някой играе ли федербалче ? Да разцъкаме малко :P на чист въздух.п.с. пък горе кви кебапчета правят .... малииии
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Уж за 25,04Цел - Карандила.Предлагам по-отрано да е.Някой играе ли федербалче ? Да разцъкаме малко :P на чист въздух.п.с. пък горе кви кебапчета правят .... малииии
                    Ми,може да те пробвам.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хилки имаш ли ?Имам ама не ги знам де са, ако трябва от рано да купувам.И пачи пера Спортен, не спИртен полуден се очертава
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Хилки имаш ли ?Имам ама не ги знам де са, ако трябва от рано да купувам.И пачи пера Спортен, не спИртен полуден се очертава
                        Хилки имам.Перцето е от тебе.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

За мен ще се очертае "кебабчен" полуден Може да разцъкаме и едно мачле... и без това мнооого отдавна не съм ритал. Ама и как да ритам, като топката я глътнах

Коментар

Immortal написа:
                            За мен ще се очертае "кебабчен" полуден Може да разцъкаме и едно мачле... и без това мнооого отдавна не съм ритал. Ама и как да ритам, като топката я глътнах
                            Значи и топка да нося ?

Коментар

krasio_79bs написа:
                              emzo написа:
                              Аз съм аут за срещата с бургазлии
                              И защо така?Какво ни е?
                              Ми кво нищо ви няма.Даже смея да твърдя сте едни от най-печените във тоя форум.Аз искам да съм всяка неделя на вашите срещи ама ми е малко далеч.Всеки си знае какво иска и не иска.Но аз дори настоявам да присъствате на такава среща ако се състои.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз пак да питам за датата - 25-ти е добре, ама на същата дата се провежда и национална Пунто среща, както и национален пролетен Ланча събор. Аз на Пунто срещата работа нямам, на Ланча събора много ми се ходи, но ако отида - то ще е в събота и в неделя сутринта ще се върна.Ако всички сте ОК за 25-ти - супер! Ще посъбера ямболската рехава групичка, пък кой знае - може да се посъберем 4-5 коли Бургазлии какво ще кажат?

Коментар

Working...
                                X