krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ямбол/Сливен
Collapse
X
-
emzo написа:Ta викам да избираме другата седмица и да ходим на гости на iakvvu, пък ако някой иска да заповяда.Понеже сме в горивна криза - може да се комбинираме и да идем с по-малко -и.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
emzo написа:Уж за 25,04Цел - Карандила.Предлагам по-отрано да е.Някой играе ли федербалче ? Да разцъкаме малко :P на чист въздух.п.с. пък горе кви кебапчета правят .... малииииAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
emzo написа:Хилки имаш ли ?Имам ама не ги знам де са, ако трябва от рано да купувам.И пачи пера Спортен, не спИртен полуден се очертаваAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Immortal написа:За мен ще се очертае "кебабчен" полуден Може да разцъкаме и едно мачле... и без това мнооого отдавна не съм ритал. Ама и как да ритам, като топката я глътнахAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
krasio_79bs написа:emzo написа:Аз съм аут за срещата с бургазлииFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Аз пак да питам за датата - 25-ти е добре, ама на същата дата се провежда и национална Пунто среща, както и национален пролетен Ланча събор. Аз на Пунто срещата работа нямам, на Ланча събора много ми се ходи, но ако отида - то ще е в събота и в неделя сутринта ще се върна.Ако всички сте ОК за 25-ти - супер! Ще посъбера ямболската рехава групичка, пък кой знае - може да се посъберем 4-5 коли Бургазлии какво ще кажат?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар