Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна сбирка на Фиат форума! 22 Март Велико Търново

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    Ами колега ще внесе лични пари а в събота на място ще му ги върнем.А за фалове - ами да се надяваме че няма да има. Повечето хора тук се знаем отдавна и сме нещо повече от потребители на интернет форум ...Отдавна го твърдя че този форум е част от живота на доста хора които се събират тук не само за да ремонтират колите си.
    :D Радвам се да го чуя!

Коментар

В момента Авео пътува от Варна към Арбанаси и до няколко часа ще резервира местата.Така че все още има време за да заявите желанието да ползвате хотела.Самата сбирка вечерта ще стане в ресторанта към самия хотел.1. iee - 2 (без хотел) 2. kosta - 3 3. maiska - 2+14. phoenix - 2(без хотел) 5. Aveo - 2 6. ilkor - 3 7. Tornado-2 (без хотел) 8. GTipo - 1 9. Pecho - 1 10. kilar - 2 11. Immortal - 2 12. Lane Staley - 2 ( без хотел ) 13. JacK`DanielS - 1 (без хотел) 14. отпада - на работа15. Yavor - 2+1 16. stenli - 2 (без хотел) 17. Mindzu - 1 (без хотел) - ей това е моя номер Smile 18. autoborsa - 1 19. niko_ymn - 1 (без хотел) 20. Punto SX - 1 (без хотел) 21. No Name+Ju - 2 (без хотел) 22. Pinky-2До тук сметката е следната:21 човека ще ползват хотел + 2 децаЩе ползваме 11 стаи 3 от които единични освен ако няма някакво групиране на място ?А в ресторанта ще сме 37 човека

Коментар

Един процедурен въпрос: От колко часа започва светлинното шоу в Търново и към колко свършва? И от колко часа ще ни е вечерята? Струва ми се, че ако се организираме вечерята да е след шоуто - трябва да предупредим в хотела, че ще е много късно.... да им работи кухнята все пак

Коментар

Шоуто започва когато стане достатъчно тъмно. Понеже баща ми работи там ще зная със сигурност началният час. Но да кажем че ще е около 9Самото то продължава около 20 минути като след това евентуално ще има още толкова време илюминации.Но това са подробности които ще уточним през следващата седмица. Обикновено на 22 самият площад пред Царевец ще бъде пренаселен и може да помислим да го гледаме от друго място. В противен случай ще трябва поне 1-2 часа по рано да се опънем там и да чакаме ...

Коментар

maiska написа:
            Един процедурен въпрос: От колко часа започва светлинното шоу в Търново и към колко свършва? И от колко часа ще ни е вечерята? Струва ми се, че ако се организираме вечерята да е след шоуто - трябва да предупредим в хотела, че ще е много късно.... да им работи кухнята все пак
            Шоуто е около 15 мин. С оглед кога се стъмнява по това време на годината предполагам ще започне в интервала 19-19,30 и до към 20.00 ще свърши. Не вярвам да започне чак от 8 часа. Тоест от 20.30 спокойно може да започне вечерята.Илко може да има по точна информация за конкретното шоу................, защото взависимост от сезона по различно време е шоуто.И малко препоръки от мен по повод позиционирането на автомобилите по време на шоуто. Прекия път към Арбанаси ще е затворен по време на шоуто, ако автомобилите са паркирани в близост до Царевец, тръгването после към Арбанаси ще коства около половин час поради голямата тълпа хора която се изнася наведнъж след шоуто към ценътра на града. За това най добре автомобилите да бъдат оставени в уличката започваща от Градската Библиотека и спускаща се към Хуманитарната Гимназия в града. От там после се заобикаля Царевец и се стига до прекия път за Арбанаси.Илко писали сме по едно и също време :D . Да и това е вариант - да се гледа някъде отстрани но изживяването няма да е същото. Между другото има вариант да се гледа и от някой от склоновете от Арбанаси - но пак казвам няма да е същото, защото няма да се чува звука.P.s. Илко 9 ч ми се струва късно за начален час - но както ти сам каза от баща си ще разбереш със сигурност и с точност :DДобавям и карта ако се спрете на варианта с паркирането в уличките под Царевец. С червено са затворените улици, с зелено откъде най - бързо може да се мине към Арбанаси после без да се изчаква тълпата от хора. Ако се паркирва някъде към центъра на града придвижването може да отнеме около час после до Арбанаси. Всичко това е хубаво да се съобрази с началния час на вечерята.
            Прикачени файлове
            Punto SX 1.1 55

Коментар

Има вероятност да почне към 20:00 и да продължи малко повечко - реч евентуално на кмета, след шоуто обикновена е зарята. В тазе уличка късето казва Punto SX, трябва поне в 17-18ч. да си закарати колите, тъй като вече там има около 3 хотелчета и....после ще е късно. Определено после ви трябват поне 30 мин за изтегляне. А колкото да гледате от Арбанаси...по-добре го гледайте в интернет.

Коментар

Сега говорих с баща ми - по предварителни планове шоуто започва в 20:00Един въпрос - пътят към Арбанаси който е от Царевец отворен ли е ?Ако не работи и трябва да се върнем по магистралата по добрият вариант е да спрем някъде в студенски град и да излезем на площада пред царевец по моста.

Коментар

ilkor написа:
                  Сега говорих с баща ми - по предварителни планове шоуто започва в 20:00Един въпрос - пътят към Арбанаси който е от Царевец отворен ли е ?Ако не работи и трябва да се върнем по магистралата по добрият вариант е да спрем някъде в студенски град и да излезем на площада пред царевец по моста.
                  Отворен е да. Няма проблем с него. Проблема е че за да се стигне до Св.40 Мъченици, трябва да се заобиколи Царевец, защото пътя от площада пред Царевец до моста до църквата е затворен по време на шоуто, а после всички тръгват в посока центъра и няма как да се мине през тях.
                  Punto SX 1.1 55

Коментар

Разчитаме на вас да ни измислите маршрута и да ни водите, че сме доста боси на тема В.Търново...Иначе имам голям мерак за шоуто и за зарята, а и малкия много ще се кефи.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Колеги, аз се забавих малко, но тръгвам след като напиша поста. Към 3-3.30 ще бъда в Арбанаси. Ще разуча за менюто, както и други специфични глезотиики, може и някоя и друга опознавателна снимка да направя... Разбрахме се с Илко да се чуем, като стигна там, за да доуточним бройки и т.н., така че кой каквото...пишете, за да имам представа какво да плащам.Поздрави и до довечера.

Коментар

Да попитам:1. Капарото е за нощувките или за вечерята. Или и за двете? С Авео ще се "разплатим" на място, така ли?2. Къде през деня ще се събираме.3. Тръгващите от София се организираме ли поне на отиване?
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                          Да попитам:1. Капарото е за нощувките или за вечерята. Или и за двете? С Авео ще се "разплатим" на място, така ли?2. Къде през деня ще се събираме.3. Тръгващите от София се организираме ли поне на отиване?
                          1. Капарото е за нощувките. С Авео ще се разплатим на място.2. ???? къде да се събираме през деня?3. Тръгващите от София предлагам в събота сутринта да се съберем и да тръгнем заедно.

Коментар

maiska написа:
                            Lane Staley написа:
                            1. Капарото е за нощувките. С Авео ще се разплатим на място.2. ???? къде да се събираме през деня?3. Тръгващите от София предлагам в събота сутринта да се съберем и да тръгнем заедно.
                            2. Да речем аз тръгна още в Петък, а в Събота пристигат останалите. Нали е СБИРКА, трябва да се сберем някъде. иначе аз съм ЗА да тръгнем в Събота. Но не съвсем сутринта. Че половинката ще ме обезглави ако я накарам да става рано.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Предполагам, че най-удобно ще бъде да се СБЕРЕМ в Болярската къща - така или иначе трябва да се настаним.

Коментар

maiska написа:
                                Предполагам, че най-удобно ще бъде да се СБЕРЕМ в Болярската къща - така или иначе трябва да се настаним.
                                И аз така мисля. Предлагам:Сборен пункт Болярската къща след да кажем 12 на обяд - да пристигаме и да се настаняваме един по един - до към 2-3 да сме се събрали, да пием кафенца, това онова, да вдигнем някой капак и от там нататък ще решаваме. И без това жената и детето вероятно ще искат да полегнат следобяд, макар че не е задължително. А може и да се обядва там предполагам, за тези които искат.Току що говорих с адаша (Авео) - запазил е местата, като е платил неговата си стая и за всички останали е дал 200лв капаро. Наснимал е менюто и ще го пусне да си избираме за плюскане.
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X