ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролетна сбирка на Фиат форума! 22 Март Велико Търново
Collapse
Заключена тема
X
X
-
В момента Авео пътува от Варна към Арбанаси и до няколко часа ще резервира местата.Така че все още има време за да заявите желанието да ползвате хотела.Самата сбирка вечерта ще стане в ресторанта към самия хотел.1. iee - 2 (без хотел) 2. kosta - 3 3. maiska - 2+14. phoenix - 2(без хотел) 5. Aveo - 2 6. ilkor - 3 7. Tornado-2 (без хотел) 8. GTipo - 1 9. Pecho - 1 10. kilar - 2 11. Immortal - 2 12. Lane Staley - 2 ( без хотел ) 13. JacK`DanielS - 1 (без хотел) 14. отпада - на работа15. Yavor - 2+1 16. stenli - 2 (без хотел) 17. Mindzu - 1 (без хотел) - ей това е моя номер Smile 18. autoborsa - 1 19. niko_ymn - 1 (без хотел) 20. Punto SX - 1 (без хотел) 21. No Name+Ju - 2 (без хотел) 22. Pinky-2До тук сметката е следната:21 човека ще ползват хотел + 2 децаЩе ползваме 11 стаи 3 от които единични освен ако няма някакво групиране на място ?А в ресторанта ще сме 37 човека
Коментар
-
maiska
Един процедурен въпрос: От колко часа започва светлинното шоу в Търново и към колко свършва? И от колко часа ще ни е вечерята? Струва ми се, че ако се организираме вечерята да е след шоуто - трябва да предупредим в хотела, че ще е много късно.... да им работи кухнята все пак
Коментар
-
Шоуто започва когато стане достатъчно тъмно. Понеже баща ми работи там ще зная със сигурност началният час. Но да кажем че ще е около 9Самото то продължава около 20 минути като след това евентуално ще има още толкова време илюминации.Но това са подробности които ще уточним през следващата седмица. Обикновено на 22 самият площад пред Царевец ще бъде пренаселен и може да помислим да го гледаме от друго място. В противен случай ще трябва поне 1-2 часа по рано да се опънем там и да чакаме ...
Коментар
-
maiska написа:Един процедурен въпрос: От колко часа започва светлинното шоу в Търново и към колко свършва? И от колко часа ще ни е вечерята? Струва ми се, че ако се организираме вечерята да е след шоуто - трябва да предупредим в хотела, че ще е много късно.... да им работи кухнята все пакPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Има вероятност да почне към 20:00 и да продължи малко повечко - реч евентуално на кмета, след шоуто обикновена е зарята. В тазе уличка късето казва Punto SX, трябва поне в 17-18ч. да си закарати колите, тъй като вече там има около 3 хотелчета и....после ще е късно. Определено после ви трябват поне 30 мин за изтегляне. А колкото да гледате от Арбанаси...по-добре го гледайте в интернет.
Коментар
-
ilkor написа:Сега говорих с баща ми - по предварителни планове шоуто започва в 20:00Един въпрос - пътят към Арбанаси който е от Царевец отворен ли е ?Ако не работи и трябва да се върнем по магистралата по добрият вариант е да спрем някъде в студенски град и да излезем на площада пред царевец по моста.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Разчитаме на вас да ни измислите маршрута и да ни водите, че сме доста боси на тема В.Търново...Иначе имам голям мерак за шоуто и за зарята, а и малкия много ще се кефи.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явор Митев
Колеги, аз се забавих малко, но тръгвам след като напиша поста. Към 3-3.30 ще бъда в Арбанаси. Ще разуча за менюто, както и други специфични глезотиики, може и някоя и друга опознавателна снимка да направя... Разбрахме се с Илко да се чуем, като стигна там, за да доуточним бройки и т.н., така че кой каквото...пишете, за да имам представа какво да плащам.Поздрави и до довечера.
Коментар
-
maiska
Lane Staley написа:Да попитам:1. Капарото е за нощувките или за вечерята. Или и за двете? С Авео ще се "разплатим" на място, така ли?2. Къде през деня ще се събираме.3. Тръгващите от София се организираме ли поне на отиване?
Коментар
-
maiska написа:Lane Staley написа:Да попитам:1. Капарото е за нощувките или за вечерята. Или и за двете? С Авео ще се "разплатим" на място, така ли?2. Къде през деня ще се събираме.3. Тръгващите от София се организираме ли поне на отиване?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
maiska
Предполагам, че най-удобно ще бъде да се СБЕРЕМ в Болярската къща - така или иначе трябва да се настаним.
Коментар
-
maiska написа:Предполагам, че най-удобно ще бъде да се СБЕРЕМ в Болярската къща - така или иначе трябва да се настаним.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар