Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна сбирка на Фиат форума! 22 Март Велико Търново

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На мен ми се идва ама незнам дали ще съм на работа в Събота.А днес е последният срок.Може ли да кажа в неделя дали ще идвам или нестава иначе сме 2-ма
    НК

Коментар

Колега, може след като решиш да звъннем и ако има все още места да запазим още.Другият вариант е да опитаме на място по съседните хотели. Там всяка къща е хотел ... не ми се вярва всичко да е заето на 100%

Коментар

Кофтито е че ми баш пред аванс.И като знам че сигурно ше потроша около 200лв ,а няма да ги имам.Иначе малко отпуска от работа и добре ще ми дойде,ма пусти пари....
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Колеги, от сега да кажа, после да не стане недоразумение.Записах се за хотел (за мен и жената), обаче има вероятност да не го ползваме. Така че ако някой остане без резервация, а пък аз не спя в хотела, ще има място. А ако стане така, че Авео внесе капаро и за нас, а ние не спим в хотела и няма кой да спи на наше място, ще му върна парите за капарото.Засега обаче ще ползваме хотел

Коментар

Immortal написа:
            Колеги, от сега да кажа, после да не стане недоразумение.Записах се за хотел (за мен и жената), обаче има вероятност да не го ползваме. Така че ако някой остане без резервация, а пък аз не спя в хотела, ще има място. А ако стане така, че Авео внесе капаро и за нас, а ние не спим в хотела и няма кой да спи на наше място, ще му върна парите за капарото.Засега обаче ще ползваме хотел
            Ти хотела остави, да нс се явиш само с Орела пак щото няма да те пусна на мохабета лично аз...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Да не дърпаме дявола за опашката, но засега няма такава опасност. Баба Темпра е като младо девойче. Рипа. Рипа. (освен ако не я продам дотогава, но не вярвам).П.С. Пък и орела е със счупено крило в бокса (нещо му се разхлопа предницата - има някаква втулка за смяна - ... и Опелите се разваляли, ццц)

Коментар

Аз да попиша малко спам по темата. Всичко започна от сбирка за район Карлово мина през Казанлък (яз.Копринка) стигнахме до В.Търново и сега отидохме на Арбанаси Не че няма да е добра и там сбирката но някакси не ми го позволява джоба Извинявам се отново ако на някой съм досадил с поста си! И все пак се надявам да дойда но за сега се въздържам от запазване на места.
                Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                Porsche 944 S2
                http://www.valmcrae.snimka.bg/
                http://vbox7.com/user:val_mcrae
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

1. iee - 2 (без хотел) 2. kosta - 3 3. maiska - 2 4. phoenix - 2(без хотел) 5. Aveo - 2 6. ilkor - 3 7. Tornado-2 (без хотел) 8. GTipo - 1 9. Pecho - 1 10. kilar - 2 11. Immortal - 2 12. Lane Staley - 2 ( без хотел ) 13. JacK`DanielS - 1 (без хотел) 14. Georgi Hinov - 1 (без хотел) 15. Yavor - 2+1 16. stenli - 2 (без хотел) 17. Mindzu - 1 (без хотел) - ей това е моя номер Smile 18. autoborsa - 1 19. niko_ymn - 1 (без хотел) 20. Punto SX - 1 (без хотел)21.No Name + Ju (без хотел)

Коментар

val_mcrae написа:
                    Аз да попиша малко спам по темата. Всичко започна от сбирка за район Карлово мина през Казанлък (яз.Копринка) стигнахме до В.Търново и сега отидохме на Арбанаси Не че няма да е добра и там сбирката но някакси не ми го позволява джоба Извинявам се отново ако на някой съм досадил с поста си! И все пак се надявам да дойда но за сега се въздържам от запазване на места.
                    Проблема е че стана късно работата. Евтините хотели, да се самоцитирам, са заети. Но пък това си е наистина супер място.За една вечер е ок. Ти поне си близо, ако не те е страх и с военната карта и по-малко пиене си се прибираш :D
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

val_mcrae написа:
                      Ти се подготви да идваш ,а пък аз ще се постарая да те приютя на топло за една вечер.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

1. iee - 2 (без хотел) 2. kosta - 3 3. maiska - 2 4. phoenix - 2(без хотел) 5. Aveo - 2 6. ilkor - 3 7. Tornado-2 (без хотел) 8. GTipo - 1 9. Pecho - 1 10. kilar - 2 11. Immortal - 2 12. Lane Staley - 2 ( без хотел ) 13. JacK`DanielS - 1 (без хотел) 14. Georgi Hinov - 1 (без хотел) 15. Yavor - 2+1 16. stenli - 2 (без хотел) 17. Mindzu - 1 (без хотел) - ей това е моя номер Smile 18. autoborsa - 1 19. niko_ymn - 1 (без хотел) 20. Punto SX - 1 (без хотел) 21.No Name + Ju (без хотел)22. Pinky-2

Коментар

Колеги много ми се иска да дойда,но се оказа че тогава съм на работа
                          Fiat Croma 2.0TDi.d.
                          Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                          И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Просто ми иде да се ГРЪМНА!Ще знам дали ще идваме чак около 20,банда,по-каръшки месец не съм имал!На всички които се съберете там-весело и щуро изкарване и пийнете една ракийка и за мен!
                            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

пътуване

да взема и аз да дойда с жената ама за спане трябва да мислим нещо че няма места
                              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

хотела е ясен а каде ще се пие щото тогава ще е лудница навсякаде!

Коментар

Working...
                                X