Marea Bipower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролетна сбирка на Фиат форума! 22 Март Велико Търново
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
-
Става ми хубаво като видя, че има още запалени по планината хора, Авео радвам се, че сайта ти е бил полезен А ето и още едно място което е доста добро и съм останал с отлично впечатление за условията и хората стопанисващи мястото. Може да се стори на някои колеги далече, но пак си струва пътя!! Става въпрос за комплекс "Балова шума", намира се между гр. Монтана и гр. Чипровци. Комплексът е мемориален, там има паметник на жертвите от Чипровското възстание.Съдържателят е бивш военен понастоящем ловец, хотелиер и собственик на цех за безалкохолни - адски точен човек усъзнал, че ключа към бизнесът му е коректното отношение с клиентите. Природата е адски уникална и автентична. Пак има мъничко язовирче, а най- големият язовир в Европа е на 10 километра.В близот се намира и лопушанския манастир. Кухнята пак е по избор на компанията. И пак казвам, че това не са местата където ще срещнете дискотеки, барове и други подобни Ето и линк:http://www.nasam-natam.com/?act=vobject&cat=1&oid=42http://www.business.vratza.com/?r=fi...balova&lang=bu
Коментар
-
Само да попитам, има ли някакъв шанс да направим срещата преди или след 1-6 май, понеже тогава ще сме в балкана, по чукарите. Ще правим поход точно тези почивни дни....връх Триглав, и всичко из околността, мисля че ще се качим и до връх Ботев. Та това вече сме го планирали, е ако ви пропуснем, няма проблем, към края на лятото пак тръгваме на скурзия, с колата и ще пообиколим да се видим с който сме пропуснали. Все пак, времето тече, а не усещам да се решава нещо по въпроса.Последно, на Казанлък, или Карлово, и дайте да мислим и за дата.Аз лично писах Карлово, щото отдавна не съм ходил там, но за нас е абсолютно без значение понеже и двете са от другата страна на планината. Така че ако се организираме нещо за март смятайте, че сме тръгнали...не е кой знае колко време нужно, все пак всеки може да тръгне петък след работа и петък вечерта да е на мястото на срещата. България не като Щатите....всичко е на 3-5часа разстояние. Ако се приготвите от предния ден, в петък като свършите в 16/18ч. у вас, вземате багажа и 17/19 газ....+ 2/4часа път = 19/23 часа сте в хотела. Имаме цяла събота и половин неделя.Какво друго ни е нужно. И един уикенд ни е достатъчен. На Копринка, имаше хора които дойдоха само за единия ден и си се прибраха, а цялото мероприятие беше основно събота вечерта. Което е само една вечер и неделя си тръгнахме всички.Имам 2 предложения....1. На 1-3март се събираме на Копринка или в Карлово и готово.2. На 22, 23 март е супер също. На 22-ри е деня на Търново, и който е пропуснал Звук и Светлина може да се организираме там. Търново е в центъра на България...хотели бол, както и познатата на всички пицария ТЕМПО. След това, в неделя можем да пообиколим , за което имам 2 плана1. като тръгнем от Търново отскачаме до с. Емен и отиваме до Еменския Каньон....много красиво място, после пием кафе в Дряновския манастир и пешеходно до Пещерата2. Тръгваме колона през планината и отиваме до Карлово, обикаляме и още няколко обекта, и който иска фаща магистралата и в къщи, който иска отиваме да изпратим колегите от Бургас, после ние фащаме пътя за ВарнаИзбирайте и да се организираме 2 дни са достатъчни.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Тъй като гледам, няма много мераклии май за пролетна сбирка.Модераторите мълчат, софиянци - също се ослушват. Ако ще си правим мини сбирка от типа "Ливадите" или "Ловеч-Търново", то и участниците сме ясни. Идеята е нещо по-мащабно от типа на Копринка или Узана.Откакто се раздели форума, не сме правили по-сериозна сбирка...Иначе - ние сме ясни, както каза phoenix, палим гумите след работа, и вечерта сме в Търново или Копринка...
Коментар
-
Immortal написа:Тъй като гледам, няма много мераклии май за пролетна сбирка.Модераторите мълчат, софиянци - също се ослушват. Ако ще си правим мини сбирка от типа "Ливадите" или "Ловеч-Търново", то и участниците сме ясни. Идеята е нещо по-мащабно от типа на Копринка или Узана.Откакто се раздели форума, не сме правили по-сериозна сбирка...Иначе - ние сме ясни, както каза phoenix, палим гумите след работа, и вечерта сме в Търново или Копринка...
Коментар
-
Ами нека изтече срока на анкетата за място, пускаме и една бърза анкета за дата и колкото - толкова... все пак на сила не става.Гледам, че най - много се гласува за Карлово и Казанлък - по около 11-12 човека, има и поне 5-6 като мен, които ще дойдат където и да е, ще има и други, които ще решат да дойдат в последния момент... мисля, че поне трийсетина човека ще се съберем... все пак не правим ИталФест Yellow_Flash_Colorz_PDT_07M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
уаууууу цели 11, 12 човека. някой да пуска и анкетата за дата вече, няма смисъл да се чака. Явно ще сме познатите 11, 12 човека...няма проблеми никога не сме скучали.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Баба Марта почна, значи мястото е ясно, сега остава да се доуточни датата.......Ясно, че сбирка ПАК няма да се направи, ами викам да се съберем в Търново на 21.03СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Явор Митев
phoenix написа:Баба Марта почна, значи мястото е ясно, сега остава да се доуточни датата.......Ясно, че сбирка ПАК няма да се направи, ами викам да се съберем в Търново на 21.03
Коментар
-
Авео написа:phoenix написа:Баба Марта почна, значи мястото е ясно, сега остава да се доуточни датата.......Ясно, че сбирка ПАК няма да се направи, ами викам да се съберем в Търново на 21.03
Коментар
-
пътуване до Велико Търново за 5срещу6 ти Април
Който мисли да пътува за Велико Търново на 5 срещу 6 ти АПРИЛ може да дойде на събиране на симпатизанти каращи Италянски коли ще има представяне на коли . хотели и ресторан за вечерта има тръгване от София сутринта на 5 ти / взето от други форуми /
Коментар
-
да колеги в другия форум се оформя голяма сбирка във Търново на 5-6 Април. Засега са се събрали около 50 човека и отгоре.!!!http://www.fiat-bg.org/forum/viewforum.php?f=3 Който иска да провери!
Коментар
-
Колеги,една сбирка ли не можем да направим?! Влизам за малко във форума и се вижда това!Нека датата да е 22 Март, събота. Мястото - Търново.Събота, за да може който е на работа в петък да може да си пътува.Търново, за да може да се видим от цяла България.Определям, защото никой до сега не се нае да го каже. Пък и Търново е готин град.Търсете до тогава предложения за спане в Търново, една седмица преди това ще се резервират места някъде.Аз до другата седмица ще съм ок.Пишете: Кой е с мен?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар