kosta написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролетна сбирка на Фиат форума! 22 Март Велико Търново
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Само да вметна че на сбирката във Варна с Алфите, се въртят едни предложения за сбирка в Жеравна....за сега няма нищо наясно де, ама може някой от района да каже, какво има за спане и за разглеждане.......а и колкото повече...толкова повече п.п.ето и линк:http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...=230263#230263СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Колеги, подкрепям идеята с 2 ръце. Отностно местата които предлагате, не съм бил на нито едно от тях и затова не мога да коментирам, но където и да се съберем не мисля че ще ни бъде зле. До колкото разбрах, тук говорим за сбирка на ФИАТ, така че не ги виждам алфите в тази тема /нищо лично, просто затова си има Италфест/. Давайте да уточняваме мястото и да се организираме. Само не разбрах за коя дата става думаFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
Immortal написа:А защо не се доверим на вече изпитано място? На язовир Копринка край Казанлък има няколко хотелчета, мястото е красиво, градът е наблизо...Или на Узана?Ако така продължаваме обаче, ще стане като миналата година... от много уговаряния нищо няма да излезе.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
wwweb написа:Immortal написа:Поканени са всички любители на ФИАТ, бивши, настоящи и бъдещи собственици на ФИАТ
Коментар
-
Ето и аз се включвам макар и по късно.Днес обиколих набързо хотелчетата на яз.Копринка.Нощувките в Златна котва са по 40лв.за двойна стая и 60лв.за апртамент ,но двойните са 5 бр. и същия брой са и апартаментите.На около 100 метра от Златна котва е хотел-ресторант Лазур ,но от там инфо нямам.В основата на стената почти е Хотел ресторант Роза ,но и там засега е пълна пустош и нямам инфо.Ако все пак се реши срещата да е на яз.Копринка ще се заемам със предварителните дейности.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Тази зима ходих на Петрохан, на хижата не на хотела. След основен ремонт е и е доста добре направена. Цената на нощувка е 17 лева за стая с тераса и 15 лева за стая без. Има механа където готвят каквото пожелае компанията. Хижата е високо в планината и въздуха е адски чист, както и самата природа. Когато ходих аз имаше збирка на ОПЕЛ форума и хората мятаха яко шишове на една поляна в снега. Мястото е малко нетрадиционно в сравнение с останалите, но пък си заслужава. Няма много хора, няма и шум. Язовирът е на 15 минути ходене пеш. Има много исторически пътеки. Ако искате се замислете за това наистина уникално място- заслужава си! Не правя реклама на мястото- нямам изгода просто наистина там човек си почива пълноценно. Ето и линк: http://www.bulgarian-mountains.com/b...Stara/Petrohan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар