Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна сбирка на Фиат форума! 22 Март Велико Търново

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kosta написа:
    А комплекс "Ягодите" до Стара Загора ? Макар, че незнам дали ше мога да дойда защото от 01.03.2008 съм на нова работа в Бургас ! ..... ама като видя конкретната дата и място пак ще кажа за 100% присъствие!http://www.yagodite-bg.comП.С. Не гледайте цените сега са високи за Деня на Влюбените, иначе за групи имат голЕми отстъпки и цените са приемливи!
    То за спане ок но повече от това няма какво да се прави там нито си има мясот където да се съберем всички някоя голяма поляна или нещо от сорта.
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

А защо не се доверим на вече изпитано място? На язовир Копринка край Казанлък има няколко хотелчета, мястото е красиво, градът е наблизо...Или на Узана?Ако така продължаваме обаче, ще стане като миналата година... от много уговаряния нищо няма да излезе.

Коментар

Само да вметна че на сбирката във Варна с Алфите, се въртят едни предложения за сбирка в Жеравна....за сега няма нищо наясно де, ама може някой от района да каже, какво има за спане и за разглеждане.......а и колкото повече...толкова повече п.п.ето и линк:http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...=230263#230263
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Жеравна не мисля, че е подходящо. Няма чак толкова за разглеждане, има 3-4 СКЪПИ кръчми и няколко частни къщи под наем.За десетина човека става, но за по-голямо събиране - НЕ.

Коментар

На язовир Копринка е хубаво,макар язовира да е доста източен.
            Fiat Bravo 1.9 jtd 105

Коментар

Колеги, подкрепям идеята с 2 ръце. Отностно местата които предлагате, не съм бил на нито едно от тях и затова не мога да коментирам, но където и да се съберем не мисля че ще ни бъде зле. До колкото разбрах, тук говорим за сбирка на ФИАТ, така че не ги виждам алфите в тази тема /нищо лично, просто затова си има Италфест/. Давайте да уточняваме мястото и да се организираме. Само не разбрах за коя дата става дума
              Fiat Punto 1.7TD
              Mazda 626 2.0
              Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Поканени са всички любители на ФИАТ, бивши, настоящи и бъдещи собственици на ФИАТ

Коментар

Immortal написа:
                  А защо не се доверим на вече изпитано място? На язовир Копринка край Казанлък има няколко хотелчета, мястото е красиво, градът е наблизо...Или на Узана?Ако така продължаваме обаче, ще стане като миналата година... от много уговаряния нищо няма да излезе.
                  Мисля да се спрем на Копринка и да приключим въпроса! кой ще го организира?
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Immortal написа:
                    Поканени са всички любители на ФИАТ, бивши, настоящи и бъдещи собственици на ФИАТ
                    Е ко са, да си продам Алфата и да си купя пак Фиат, че да съм поканен на срещата ли? Щот и на мен ми се идва :D

Коментар

wwweb написа:
                      Immortal написа:
                      Е ко са, да си продам Алфата и да си купя пак Фиат, че да съм поканен на срещата ли? Щот и на мен ми се идва :D
                      Нали си бивш собственик - значи си поканен (Ако изобщо някой трябва да се кани де - всеки си решава сам дали да дойде. )Кани се когато има домакин, ама после домакина плаща сметката

Коментар

Ейййй, намерихте повод! Бройте ни и нас с Живето! Пак замириса на скари, бири, превъртане на гуми... Как уважавам тез багажници, увиснали от мезета и дамаджани!

Коментар

Ето и аз се включвам макар и по късно.Днес обиколих набързо хотелчетата на яз.Копринка.Нощувките в Златна котва са по 40лв.за двойна стая и 60лв.за апртамент ,но двойните са 5 бр. и същия брой са и апартаментите.На около 100 метра от Златна котва е хотел-ресторант Лазур ,но от там инфо нямам.В основата на стената почти е Хотел ресторант Роза ,но и там засега е пълна пустош и нямам инфо.Ако все пак се реши срещата да е на яз.Копринка ще се заемам със предварителните дейности.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

На предната среща спахме в хотел "Роза". Не е нищо особено, но е чисто и прилично. Не помня обаче колко беше нощувката.

Коментар

Апартаментите са по 40-45лв., стайте мисля че бяха по 20лв. това е информация от 8 декември!
                              Lancia Lybra 2,4JTD '03
                              Фиат Браво 1.9TD75 '97
                              Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                              Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Тази зима ходих на Петрохан, на хижата не на хотела. След основен ремонт е и е доста добре направена. Цената на нощувка е 17 лева за стая с тераса и 15 лева за стая без. Има механа където готвят каквото пожелае компанията. Хижата е високо в планината и въздуха е адски чист, както и самата природа. Когато ходих аз имаше збирка на ОПЕЛ форума и хората мятаха яко шишове на една поляна в снега. Мястото е малко нетрадиционно в сравнение с останалите, но пък си заслужава. Няма много хора, няма и шум. Язовирът е на 15 минути ходене пеш. Има много исторически пътеки. Ако искате се замислете за това наистина уникално място- заслужава си! Не правя реклама на мястото- нямам изгода просто наистина там човек си почива пълноценно. Ето и линк: http://www.bulgarian-mountains.com/b...Stara/Petrohan

Коментар

Working...
                                X