Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна сбирка на Фиат форума! 22 Март Велико Търново

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Досега сме правили страхотни срещи. Предполагам и тази няма да е лоша. Факт е, че понякога сме се събирали само 4-5 човека, но пак е било весело Надявам се само да не останат само предложения, а в най-кратък срок да се уговорим кога и къде и да се действа по организацията.Доколкото разбрах, в началото на МАЙ ще има доста почивни дни - между 1-ви и 6-ти май ще се почива. Мисля, че няма да е зле да е тогава срещата, защото повече хора ще са свободни.@Авео - какво по-хубаво от това момата да се роди във новия ФИАТ ? Всички ще помагаме
    А ся - прдлагайте точно тогава като не мога. Началото на май съм по панаири и е изключено да се впиша, мамка му, а наистина е едно много удобно време.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз само предлагам То и аз кой знае дали ще съм свободен...то с моята работа повече от 2-3 дни напред нищо не мога да планирам...

Коментар

И аз съм с вас! Само да се разберем и да се организираме!
        Lancia Lybra 2,4JTD '03
        Фиат Браво 1.9TD75 '97
        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Колеги,защо не преместите темата на по-видно място,защото аз чак сега я видях?Предполагам,че и други са като мен.Например в Общи приказки-като съобщение или препратка към тази тема-не знам?Иначе съм ЗА!
          Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Ще има ли пролетна сбирка, ще има ли анкета за мястото.... има ли някакво развитие по въпроса?Дайте гласност

Коментар

Ще обобщя:Предложения за място:1.Пловдив2.Стара Загора3.Копринка4."Ливадите" Пазарджик5.КарловоПредложения за време:1.края на март2.началото на майПотенциални участници:1. val_mcrae2. fnaeks3. GTipo4. MrElectro5. r3p71l36. stefcho_sm7. blagun8. Lane Staley9. Immortal10.zarcov11.msotiroff12.ogi28b13.Yavor14.m aiska15.Grancharov16.Rigel17.soulkeeper18.Disturbe d19.standox_20.beast3121.ilkor22. ...Ако няма други предложения за място нека си харесаме дати през тези месеци и да пуснем една анкета.

Коментар

Имам желание да дойда. Но и аз като Immortal не мога отсега да кажа дали ще съм свободен. Макар че за "Ливадите" или Пловдив все си мисля, че при всяко положение ще успея. И ако ще е пролетна срещата, нека наистина да съвпадне с началото на пролетта - 22 и 23 март са събота и неделя.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз също съм навита. Стига да съм в България идвам. На Копринка предишния път беше много добре.

Коментар

Аз съм за предложението на val_mcrae Карлово
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Мисля, че ще дойдат и доста други хора Като гледам ще се заформим голяма група, така че ще е добре да има подходящо място за спане на толкова хора.Първа пролет също е добро предложение. Дали ще дойда не зависи от избраните дати и място (на мен ми е все едно), по скоро да не се случи да имаме нещо спешно и да работя събота и неделя (често се случва). Само това може да ме спре.Гласувам ЗА коя да е дата и ЗА кое да е място

Коментар

За предложението в Карлово мога да намря места но има един малък проблем!Местата в комплекса са около 28 -30 общо! Поради това не пиша по въпроса, защото проучвам още неща по нощувките и местата за паркиране естествено и евентуално за някакъв вид шофиране на писта . Имам в предвид едно място в едно хубаво селце Старосел но и там местата са малко а и цените не са много ниски, но пък е приятно за прекарване на спокоен уйкенд. От друга страна там няма куде да направим по някоя друга дръпка за да се рещат някои от споровете от раздел "Хайде да си премерим ..... "
                        Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                        Porsche 944 S2
                        http://www.valmcrae.snimka.bg/
                        http://vbox7.com/user:val_mcrae
                        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Знам го аз това място в Старосел, ако говорим за същото де, има подземна зала за дегустации в античен стил, приличаща на гробница и осветена изцяло със светодиодни лампи Там обаче наистина е малко солено А и пътя дотам не е от най-добрите, меко казано.

Коментар

нали знаете, че без нас не може......сега остава пак да направя и маршрут, да не е само разходка за едене, ми да има и за митлосване Офертата на val_mcrae ......много ми допада
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Значи за предложението ми за Старосел ето какви КОСМИЧЕСКИ цени са там:спалня за 1 човек - 50лвДвойна стая за еденична - 50лвСпалня за 2-ма човека - 60лвДвойна стая - 60лвСтудио - 75лвАпартамент - 95лвДопълнително легло - 20лвОбщо легла в комплекса са 50, което мисля няма да стигне а и цените са доста високи или може би за мен са високи?!Скоро ще пусна и една друга оферта на комплекс "Щерев" там са по приемливи цените. Опитах да кача преснимани офертите от комплекс "Старосел" но нещо не се получава постоянно ми излиза съобщение че са с голям размер, а два пъти го намалих!Ако някой се интересува и от цените на СПА процедури ще ги напиша.
                              Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                              Porsche 944 S2
                              http://www.valmcrae.snimka.bg/
                              http://vbox7.com/user:val_mcrae
                              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

А комплекс "Ягодите" до Стара Загора ? Макар, че незнам дали ше мога да дойда защото от 01.03.2008 съм на нова работа в Бургас ! ..... ама като видя конкретната дата и място пак ще кажа за 100% присъствие!http://www.yagodite-bg.comП.С. Не гледайте цените сега са високи за Деня на Влюбените, иначе за групи имат голЕми отстъпки и цените са приемливи!
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X