Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна сбирка на Фиат форума! 22 Март Велико Търново

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за Търново: iee - 2 kosta - 3 maiska - 2 phoenix - 2 Aveo - 2..... за Търново + Неделна разходка до Карлово phoenix - 2 Aveo - 2.....

Коментар

за Търново: iee - 2 kosta - 3 maiska - 2 phoenix - 2 Aveo - 2 ilkor - 1..... за Търново + Неделна разходка до Карлово phoenix - 2 Aveo - 2 ilkor - 1.....

Коментар

за Търново: iee - 2 kosta - 3 maiska - 2 phoenix - 2 Aveo - 2 ilkor - 1..... за Търново + Неделна разходка до Карлово phoenix - 2 Aveo - 2 ilkor - 1iee-2(за сега ще сме с вас)
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

за Търново: iee - 2 kosta - 3 maiska - 2 phoenix - 2 Aveo - 2 ilkor - 1..... за Търново + Неделна разходка до Карлово phoenix - 2 Aveo - 2 ilkor - 1iee-2GTipo - 1 ( все още не знам за 2 и другите. До два дена ще знам. )Днес имаше желаещи от срещата, те ще си напишат. Особено след като видят условията :D
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Днес ходих до един местен комплекс разположен в близост до гр. Сопот кв. Анево. Нощувката там е двойна стая за 45лв като към тях влиза и закуска.Лошото е че там местата са 20, но пък на центъра на Сопот на 2-3 мин. от комплекса имат хотел - "Щерев" така се казва и комплекса. В ресторанта на комплекса има ресторант доста приличен в който може да поеме и повече от местата за спане там. От комплекса биха ни предложили и меню по избор, диджей за вечерта. Ако има интерес до сряда 12.03. трябва да се обадя за да знаят дали да пускат други хора или да ни запазват комплекса!Естествено искат капаро за да стане запазването! Ако има интерес ще отида да видя какви вечерни менюта могат да предложат и колко капаро ще искат. Но наистина трябва да знам броя на хората защото ще дадем грешни пари за капаро ако не дойде след това никой!Ето това е комплекса и неговото разположение :http://www.shterev.com/И тукhttp://shambhala-travel.com/index.ph...temid=31&id=14
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD
            Porsche 944 S2
            http://www.valmcrae.snimka.bg/
            http://vbox7.com/user:val_mcrae
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

За момента по-добро предложение от това на val_mcrae няма.Хотел Росица е пълен. Хотел Етъра предлага единичка на 48лв и 64 двойна стая със закуска. За група предложиха да говоря с управителя, това ще стане утре сутринта. Същото и за кръчмата Хъшове. Ще има куверти, за групи - намаления, но утре щели да ги определят.Чакаме и по-добре предложения, търсенето за сега стигна до предложението на val_mcrae, като идеята е да се гледа светлинното шоу, в Търново, разходки през деня и тн. Вечерта ще си я прекараме в хотела, който си е само за нас в случая, даже и барбекю можем ада си направим, предлагат го...Басеин има...На следващият ден, ще се разходим където решим вечерта. Заедно.Мисля че ще си прекараме чудесно, както винаги, и който не дойде ще сгреши!До среда е добре, всеки който иска да пише, за да можем да си го резервираме!

Коментар

GTipo написа:
                За момента по-добро предложение от това на val_mcrae няма.Хотел Росица е пълен. Хотел Етъра предлага единичка на 48лв и 64 двойна стая със закуска. За група предложиха да говоря с управителя, това ще стане утре сутринта. Същото и за кръчмата Хъшове. Ще има куверти, за групи - намаления, но утре щели да ги определят.Чакаме и по-добре предложения, търсенето за сега стигна до предложението на val_mcrae, като идеята е да се гледа светлинното шоу, в Търново, разходки през деня и тн. Вечерта ще си я прекараме в хотела, който си е само за нас в случая, даже и барбекю можем ада си направим, предлагат го...Басеин има...На следващият ден, ще се разходим където решим вечерта. Заедно.Мисля че ще си прекараме чудесно, както винаги, и който не дойде ще сгреши!До среда е добре, всеки който иска да пише, за да можем да си го резервираме!
                Тоя план-график как го виждате в датите 22-23 март? Кога точно е светлинното шоу, кога ще бъдем в Търново и кога евентуално в Карлово?

Коментар

22 - сутринта - пристигане и настаняване.Ако е в Сопот или Карлово - тръгване към 11 за Търново.Обяд в Търново в избрано заведение.Разходка из Търново след обяд. Може да се замести с дръпки на някоя писта, ако се уреди. Може да се комбинира с барбекю.Вечерно шоу - зяпане.Вечеря в резервиран ресторант или кръчма. Ако не е в Търново се изнасяме към мястото Х.Спане. Може и без него........23-ти.Ставане рано сутрин. Кафе.Разходка до Карлово и Калофер. Знам една страааашна кръчма за обяд!Възможност за посещение на еко пътека. Също я знам къде е.Връщане в София.

Коментар

Това инфо е полезно но все пак моето мнение е че съвпадането на 22 март със почивен ден събота направо е шанс да се съберем в Търново.Ако успеем да си осигурим хотела ще прекараме несравнимо по добре в събота, а в неделя може да отскочим и до Карлово/Сопот.Сега говорих с познати в Търново и ми казаха че хотела на Ксилифор е в ремонт който ще бъде завършен до 22-и и предлага необходимия капацитет на много добри цени.А има и ресторант с няколко зали в които можем да направим тържествената част.Ако някой има възможност да звънне и да пита има ли някакви резервации за 22-и там ?Баща ми работи в лазерната централа на шоуто "Звук и Светлина" на Царевец и ми каза че в програмата на 22-и има включени 30 минути фоервейки след самото шоу. така че ще има какво да се види.

Коментар

GTipo написа:
                      22 - сутринта - пристигане и настаняване.Ако е в Сопот или Карлово - тръгване към 11 за Търново.Обяд в Търново в избрано заведение.Разходка из Търново след обяд. Може да се замести с дръпки на някоя писта, ако се уреди. Може да се комбинира с барбекю.Вечерно шоу - зяпане.Вечеря в резервиран ресторант или кръчма. Ако не е в Търново се изнасяме към мястото Х.Спане. Може и без него........23-ти.Ставане рано сутрин. Кафе.Разходка до Карлово и Калофер. Знам една страааашна кръчма за обяд!Възможност за посещение на еко пътека. Също я знам къде е.Връщане в София.
                      Относно 23.03. - явно сбирката ще е във ВТ така че за неделя ако идвате към Карловския край тук ние всяка неделя организираме срещи на една месна стара писта за драг или за дрифт на картинг пистата в Сопот (стига да има повечко БМВ-та или задно предаване) става интересно.
                      Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                      Porsche 944 S2
                      http://www.valmcrae.snimka.bg/
                      http://vbox7.com/user:val_mcrae
                      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Значи да подготвям Типото за бой! :D Ок, мятам че ще е интересно.Телефон на този хотел...на Ксилифор?

Коментар

GTipo написа:
                          като идеята е да се гледа светлинното шоу, в Търново, разходки през деня и тн.
                          Като местен ви казвам , че надали ще го видите точно на 22ри ,освен ако не го гледате от някое по отдалечено място . Тогава е Стрийт парада (ето да ви покажа колко младежи има долу горе http://www.zazz.bg/play:78c098b4 ) и след 17:00ч главна улица се затваря , а шествието се пренася на площада пред Царевец и надали ще ви понесе силната музика и младежите надуващи свирки :P Също така трябва от рано да си запазите места , понеже надали ще има .
                          GTipo написа:
                          Разходка из Търново след обяд. Може да се замести с дръпки на някоя писта, ако се уреди.
                          няма къде колега В Горна Оряховица има летище , но надали ще ви пуснат .Аз най-вероятно ще намина А събора на другия фиат форум не е ли няколко седмици след нашия Пак във ВТ
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                            GTipo написа:
                            като идеята е да се гледа светлинното шоу, в Търново, разходки през деня и тн.
                            Като местен ви казвам , че надали ще го видите точно на 22ри ,освен ако не го гледате от някое по отдалечено място . Тогава е Стрийт парада (ето да ви покажа колко младежи има долу горе http://www.zazz.bg/play:78c098b4 ) и след 17:00ч главна улица се затваря , а шествието се пренася на площада пред Царевец и надали ще ви понесе силната музика и младежите надуващи свирки :P Също така трябва от рано да си запазите места , понеже надали ще има .
                            GTipo написа:
                            Разходка из Търново след обяд. Може да се замести с дръпки на някоя писта, ако се уреди.
                            няма къде колега В Горна Оряховица има летище , но надали ще ви пуснат .
                            Нещо за стари ни взе.Чети назад, писта има.

Коментар

за Търново:iee - 2kosta - 3maiska - 2phoenix - 2Aveo - 2ilkor - 1Tornado-2.....за Търново + Неделна разходка до Карловоphoenix - 2Aveo - 2ilkor - 1iee-2GTipo - 1 ( все още не знам за 2 и другите. До два дена ще знам. ) Tornado-2За нощувка мен не ме бройте аз имам къде да се настаня.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Утре ще имам информация за условията в този хотел и евентуално дали има места все още.А че точно тогава ще е лудница - спор няма. Ама ние ще се съберем за да се повеселим, а не да правим почетни обиколки по мегданя.
                                А събора на другия фиат форум не е ли няколко седмици след нашия Пак във ВТ
                                Да така е.Между другото миналата година форумът имаше пак сбирка в Търново на 22 март. Тогава беше само един.А на 23 март цъфнахме с 2 форума. Дет се вика докато едните гледали сватба - друг брадва (и взел че разцепил форума с нея)Колегите чукват една годинка след 2 седмици - ще трябва да черпят А ние докато правим иху-аху трябва да оставим дежурен по форум

Коментар

Working...
                                X