Ами аз съм търновец - ще помогна с организацията.Но там групата е силна и едва ли ще се наложи Да припомня че датата 22 март е специална за Търново - тогава е сборът
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролетна сбирка на Фиат форума! 22 Март Велико Търново
Collapse
Заключена тема
X
X
-
GTipo написа:Колеги,една сбирка ли не можем да направим?! Влизам за малко във форума и се вижда това!Нека датата да е 22 Март, събота. Мястото - Търново.Събота, за да може който е на работа в петък да може да си пътува.Търново, за да може да се видим от цяла България.Определям, защото никой до сега не се нае да го каже. Пък и Търново е готин град.Търсете до тогава предложения за спане в Търново, една седмица преди това ще се резервират места някъде.Аз до другата седмица ще съм ок.Пишете: Кой е с мен?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Мястото ще е в Търново, поради простата причина че нямаме организация за Карлово, към което клонеше анкетата.До 22-ри трябва да се направят резервации за търново или Карлово,аз започвам да търся свободни места по кръчмите, надявам се и други да имат предложения.Една редакция.http://veliko.info/more/velikotarnov...g.htmlТова е хотел Етъра. Предлага двойна стая за 60лв със закуска. Т.е. 30 на човек.За резервации се искат 10лв чрез сайта. Може да си ги спестим като направим резервации, мисля че една седмица за това е достатъчна, тоест, утре звънкам и питам, има ли 50 места. Ако има, резервирам, до една седмица им носим парите. Не знам дали е ок за вас. Не знам дали ще има 50 човека. Аз съм най-много двама. Преко сили 5. Така че плс, пишете възможно най-скоро на кой му се идва. Не съвпада с другия форум, така че...може и тук!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
http://veliko.info/more/velikotarnov...dexbg.htmlДа, това ми беше второто предложение. Мисля че е супер, аз и на палатка спя ок, особено след запивка!Утре се обаждаме за възможности. Някой от търново да събере и даде парите? Аз ще ги събера за София, и ще ги пратя на човека от Търново, той пък ще събере тези за страната. Утре се звъни на хотела. Ок ли е за вас това?Сега се търси кръчма. Предложения?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
хотели
трябва да се пита за хотели предвърително че няма места за събота и неделя особенно за 22 празник на Търново и студентите имат изпити тогава сега говорих с хотела където ние ходим и там каза ченяма места Миналата седмица ходихме до Търново минахме и през хотел Росица не видяхме самите стай но за една вечер става за цената иначе са поне 16-18 на човек има доста къщи предлагащи квартири на улицата около реката там може да има
Коментар
-
[quote="GTipo"]Мястото ще е в Търново, поради простата причина че нямаме организация за Карлово, към което клонеше анкетата.До 22-ри трябва да се направят резервации за търново или Карлово,аз започвам да търся свободни места по кръчмите, надявам се и други да имат предложения.Не смятам че за Карлово нямаше организация!!! Сбирката в Карлово бе причината да започна тази тема за пролетна сбирка! Изчаквах всички да си напишат спамовете и да видя колко човека ще са за да сметнем местата в хотелите!Но както и да е здраве да е пак ще ни организират срещата други форуми!Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Относно кръчма - Хъшове - 062/620211 и 0888712185; друг вариант, който е много по-добър с жива музика и заведението е голямо е Каручката - 062/600-215 и 0887240678. Това са моите предложения. Препоръчително е да се звъни след 17:00ч. Съжалявам че само давам кординати, но аз една от тези студенти, които имат изпит на 22 и не ми е много до организации. Но с каквото мога да помогна, ще го направя. А колкото до резервации, всичко трябва да стане до 15, защото след това ще е късно.
Коментар
-
maiska
-
val_mcrae написа:GTipo написа:Мястото ще е в Търново, поради простата причина че нямаме организация за Карлово, към което клонеше анкетата.До 22-ри трябва да се направят резервации за търново или Карлово,аз започвам да търся свободни места по кръчмите, надявам се и други да имат предложения.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Аз съм ЗА пишете ме трима души! и ще почерпя, че на 24 март имам рожден ден! Чакам и подаръци ...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
нека да направим един списък с хората, и всеки да се добавя. Пускам 2 списъка с хора: за Търново, и за Неделна разходка до Карлово.за Търново:iee - 2kosta - 3maiska - 2phoenix - 2.....за Търново + Неделна разходка до Карловоphoenix - 2.....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар