Ми пролетта де... има се предвид май месец предполагам. А дали ще е топло тогава - май никой не може да каже със сигурност...Аз съм ЗА с две ръце за такава сбирка - където кажете няма проблем. Все пак предпочитам Пловдив
Аз мога да предложа за Карлово ако има интерес от вас утре мога да отида да проверя как стоят нещата със нощувки вечерни сбирки и т.н. Има и място къде да покараме колите картинк писта и старо малко летище.
Аз мога да предложа за Карлово ако има интерес от вас утре мога да отида да проверя как стоят нещата със нощувки вечерни сбирки и т.н. Има и място къде да покараме колите картинк писта и старо малко летище.
давай виж как са нещата там измисли ни място къде да се съберем някоя хубава голяма поляна. Ако имаш нужда от помощ свиркай
Досега сме правили страхотни срещи. Предполагам и тази няма да е лоша. Факт е, че понякога сме се събирали само 4-5 човека, но пак е било весело Надявам се само да не останат само предложения, а в най-кратък срок да се уговорим кога и къде и да се действа по организацията.Доколкото разбрах, в началото на МАЙ ще има доста почивни дни - между 1-ви и 6-ти май ще се почива. Мисля, че няма да е зле да е тогава срещата, защото повече хора ще са свободни.@Авео - какво по-хубаво от това момата да се роди във новия ФИАТ ? Всички ще помагаме
Нещо липсват менния от преди час два Отностно общата среща
Колега от този форум нищо не може да липсва.С цел да видят дискусията повече хора а и защото темата се измени направих нарочна нова такава с твой първи пост в нея.Ето я. Нищо не е пипано или променяно.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23354
Нещо липсват менния от преди час два Отностно общата среща
Колега от този форум нищо не може да липсва.С цел да видят темата повече хора а и защото темата се измени направих нарочна тема с твой първи пост в нея.Ето я. Нищо не е пипано или променяно.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23354
И аз съм навит! Това за Карлово и писта за картинг и старо изоставено летище е просто фантазия .. Надявам се има и някоя обширна поляна на която да изпушиме по един жос @Вал аватара ти е супер! много добре се е получила снимката!
Коментар