1. iee - 2 (без хотел) 2. kosta - 3 3. maiska - 2 4. phoenix - 2(без хотел) 5. Aveo - 2 6. ilkor - 2 7. Tornado-2 (без хотел) 8. GTipo - 1 9. Pecho - 1 10. kilar - 2 11. Immortal - 2 или 3 (засега не се знае брат ми дали ще е свободен, но иначе е мераклия) 12. Lane Staley - 2 ( без хотел )13. JacK`DanielS - 1 (без хотел)14. Georgi Hinov - 1 (без хотел)15. Yavor - 2+1Всеки да се допълва в списъка за да се води някаква бройка за резервиране.
Пишете ме и мене - 2+1 ( на 4години )Жена ми даже ще си смени работния график.Как е положението с хотела - ще ми искат ли пари за детето?Кой друг ще води деца и колко големи?
Аз съм с момче на 8 години Обаче не съм го писала защото още не знам дали ще идва с мен.
Пишете ме и мене - 2+1 ( на 4години )Жена ми даже ще си смени работния график.Как е положението с хотела - ще ми искат ли пари за детето?Кой друг ще води деца и колко големи?
Аз съм с момче на 8 години Обаче не съм го писала защото още не знам дали ще идва с мен.
Аааа, вземай го - да си играят с моя.Той знеш ли как обича батковци!Айде бе хора - кажете кой ще води деца. Ако моя ще е динствен може да го пратя да погостува на баба си една вечер. Ама трябва да знам, а ми се иска да е с мен.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
1. iee - 2 (без хотел) 2. kosta - 3 3. maiska - 2 4. phoenix - 2(без хотел) 5. Aveo - 2 6. ilkor - 3 7. Tornado-2 (без хотел) 8. GTipo - 1 9. Pecho - 1 10. kilar - 2 11. Immortal - 2 или 3 (засега не се знае брат ми дали ще е свободен, но иначе е мераклия) 12. Lane Staley - 2 ( без хотел ) 13. JacK`DanielS - 1 (без хотел) 14. Georgi Hinov - 1 (без хотел) 15. Yavor - 2+1 16. stenli - 2 (без хотел)добавих още 1 човек към името си ...
За огромно съжаление ще пропусна туй събитие...Но да знаете, че Киро с двете Мири и самите две Мири са с Вас духом! п.п. Тука официално упълномощавам брат kilar да изпие 3 ракии от мое име!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Такаа....Повечето, да не кажа всички по-евтини хотели са резерве. Тук там-е има по 5 места.След доста звънене по хотели и разправии със собственици, ситуацията е тази:Предложение 1:http://www.hotel-arbanassi.com/Хотел Арбанаси - селището Арбаниси всички екстри и тн.Имат си механа, приложил съм и менюта в зипчето отдолу, които ми изпратиха.Единична стая 40лвДвойна стая - 75лвТройна стая - 105лвКапаро за стаите - 1/3 от общата цена на стаите, които ще се резервират.Предложение 2:http://www.boliarska.comОтново в селището Арбанаси.Хотелски комплекс Болярската къща: Два хотела, на 100м един от друг.Механа в единия хотел.Цени на стаите: от 55 до 90лв.Обясниха ми че за 55 е стая не много ремонтирана, но 2 звезди.Повечето стаи са били по 65лв, 3 звезди.За 90лв е апартамент за 4 човека, 3 звезди.До четвъртък искат капаро за стаите - 1/3 от общата цена на стаите, които ще се резервират.Аз лично много харесах предложение 2, менютата на предложение 1 също не са лоши.
Предложение 2 наистина е хубаво, то за една вечер и да не е кой знае какво стаята - голяма работа.То ние се събираме да се гледаме хората, не стаите - аз лично не се интересувам кой нае колк каов ще е ако е за една вечер.И без това като се напия ми притъмнява! Аз съм за където и да решите. Направо ми резервирайте една стая за двама с малко дете.Тия ’мениджъри’ на хотели няма ли някоя отстъпка за група да направят - все пак и ще плюскаме там.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Аааа, вземай го - да си играят с моя.Той знеш ли как обича батковци!Айде бе хора - кажете кой ще води деца. Ако моя ще е динствен може да го пратя да погостува на баба си една вечер. Ама трябва да знам, а ми се иска да е с мен.
Аз ако се впиша в графика ще ви доведа и дама на 7,купона ще е пълен!Само още не знам дали половинката ми ще е свободна,затова се въздържам от записване!Колеги,не е ли много рано четвъртък?
Аз ако се впиша в графика ще ви доведа и дама на 7,купона ще е пълен!Само още не знам дали половинката ми ще е свободна,затова се въздържам от записване!Колеги,не е ли много рано четвъртък?
Абе аз шъ ги доведъ моите мадами ама ша вдигнат всичко у въздуха.Трябва им само един час климатизация и настройка и стой та гледай.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар