досрамя ме че и аз имам ткф стикер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
durex_a написа:малко да кривна кой беше с вишневото типо днеска на олимпа на светофара и така беше надул кака Преска да пей и си танцъваше чак :D вече няколко пъти го засичам
Коментар
-
Inessita написа:durex_a написа:малко да кривна кой беше с вишневото типо днеска на олимпа на светофара и така беше надул кака Преска да пей и си танцъваше чак :D вече няколко пъти го засичам
Коментар
-
Здравейте колеги Русенци!следя темата отдавна ... но съм студент в София......По коледа и нова година съм си в Русе ... имам желание да ви навестя но и двете сряди съм си в София някой друг ден събирате ли се?УЛ. Згориград я знам, но не се сещам за въпросното заведение... виждам че е някъде до месарницата.... вечер до колко ч. ви продължават сбирките....ако нестане сега здраве да е... някой друг път! п.с. Карам пунтото от аватара. Казвам се Димитър, Приятно ми е!Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
svetli4a написа:Тоя "Стрийт пъб" съществува ли още .... смисал ако е тоя за който си мисля де - до "Корона" ,може да мина срядата ако се пооправя : )Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:svetli4a написа:Тоя "Стрийт пъб" съществува ли още .... смисал ако е тоя за който си мисля де - до "Корона" ,може да мина срядата ако се пооправя : )Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
niko09 написа:Все пак нормалните заведения в Русе явно са свършили.Може на "Гайката" да правите среща,посещаемостта ще нарасне драстично.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар