Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Русе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

досрамя ме че и аз имам ткф стикер

Коментар

durex_a написа:
      малко да кривна кой беше с вишневото типо днеска на олимпа на светофара и така беше надул кака Преска да пей и си танцъваше чак :D вече няколко пъти го засичам
      Това трябва да е Колю. Идвал е по срещите (обикновено с Цецо - coupe_2000) и дори е регистриран, но последно като го питах не си знаеше ника.

Коментар

Inessita написа:
        durex_a написа:
        малко да кривна кой беше с вишневото типо днеска на олимпа на светофара и така беше надул кака Преска да пей и си танцъваше чак :D вече няколко пъти го засичам
        Това трябва да е Колю. Идвал е по срещите (обикновено с Цецо - coupe_2000) и дори е регистриран, но последно като го питах не си знаеше ника.

Коментар

Не е тои ,продаде колата на брат си
          fiat coupe 2.0 16V

Коментар

ся се загледах що не смените заглавието на темата .. СРЕЩИ В РУСЕ: ВСЯКА СРЯДА от 19.00 - "Стрийт пъб"

Коментар

Здравейте колеги Русенци!следя темата отдавна ... но съм студент в София......По коледа и нова година съм си в Русе ... имам желание да ви навестя но и двете сряди съм си в София някой друг ден събирате ли се?УЛ. Згориград я знам, но не се сещам за въпросното заведение... виждам че е някъде до месарницата.... вечер до колко ч. ви продължават сбирките....ако нестане сега здраве да е... някой друг път! п.с. Карам пунтото от аватара. Казвам се Димитър, Приятно ми е!
              Ето ме вече с Фиат

Коментар

ШШШШШШШШШШШШШШШШШш,алоу,я да са зимати у ръце и да идити на срещътъ ко от туй кат е 30,миналата седмица пак мноо рехав състав,ша броим май пилците по празници не на пролет
                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Тоя "Стрийт пъб" съществува ли още .... смисал ако е тоя за който си мисля де - до "Корона" ,може да мина срядата ако се пооправя : )
                  Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                  Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

svetli4a написа:
                    Тоя "Стрийт пъб" съществува ли още .... смисал ако е тоя за който си мисля де - до "Корона" ,може да мина срядата ако се пооправя : )
                    Колега,много отдавна не сме там,е не много де от 2 година От зимния период сме на кафе-бар "Нокаут" за улица Згориград,точно след транжорната на Иво ,пак от 19 часа :D
                    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
                      svetli4a написа:
                      Колега,много отдавна не сме там,е не много де от 2 година От зимния период сме на кафе-бар "Нокаут" за улица Згориград,точно след транжорната на Иво ,пак от 19 часа :D
                      Хах, баси аз ли остарявам, преди сигурно нямаше барче което да не знам .... но и това "Нокаут" не ми говори нищо :D, както и "Транжорната на Иво". Както и да е де ако успея ще го намеря, ако не - здраве да е ; )
                      Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                      Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Все пак нормалните заведения в Русе явно са свършили.Може на "Гайката" да правите среща,посещаемостта ще нарасне драстично.
                        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                          Все пак нормалните заведения в Русе явно са свършили.Може на "Гайката" да правите среща,посещаемостта ще нарасне драстично.
                          шшшш ей аз там съм работил бе на един познат майка му и баща му там са аса намерили а защо пък нокаута да е ненормален ? кво да ходим на стената ли ? басси там си е супер няма много народ (почти празно) викаме си крякаме си колкот можем

Коментар

Абе ся де са събирате бре Yellow_Flash_Colorz_PDT_30ся сериозно, днес всички да сте там, чи и аз ши дода чи и на мен мноу ми са събра, онзи Иван иска да ма линчува дет ни идвам
                            Lancia Kappa 2.0 20V TURBO

Коментар

зема да се метна довечера да се запознаем кафе-бар Нокаут 19:00 часа нали?
                              FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                              ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                              миг невнимание и вече си татко

Коментар

loki написа:
                                зема да се метна довечера да се запознаем кафе-бар Нокаут 19:00 часа нали?
                                някой от изтока ако ще ходи може да ме направи 1 куфар ако има желание

Коментар

Working...
                                X