Аз съм нощна смяна на 9-ти, и който иска може да мине да зареди след 18 часа и ще ме види.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
niko_ymn написа:Аз съм нощна смяна на 9-ти, и който иска може да мине да зареди след 18 часа и ще ме види.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
колеги аз от скоро съм в този форум защтото от скоро си имам фиат темпра 1.9 тд, и си мислях дали мога да доида и аз на някоя среща, но ме притеснява това че вие сте с по нови коли а аз с някаква темпра, а и съм на 22 а вие май сте бая по големички? но ако все пак ме искате може да дойдатемпра 1,9тд
Коментар
-
Искрен написа:колеги аз от скоро съм в този форум защтото от скоро си имам фиат темпра 1.9 тд, и си мислях дали мога да доида и аз на някоя среща, но ме притеснява това че вие сте с по нови коли а аз с някаква темпра, а и съм на 22 а вие май сте бая по големички? но ако все пак ме искате може да дойда
Коментар
-
SwappeR написа:Здравейте колеги,Искам да питам за един русенски фиат - дали е форумен или го познавате. Става въпрос за Фиат Стило JTD тъмносин, Р4344 (и последните 2 забравих ). Кара го едно доста младо момче...fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
Y2K написа:Понеже съм нов се извинявам, че питам!! Има ли място където да се събирате на открито с колите? Примерно на Текето или някаде? А за Стрийт Пъб приемате ли нови членове?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар